Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Ērika Kleptona koncerta biļetes tagad atklātā pārdošanā

Article Image

5. jūnijā pirmo reizi Latvijā uzstāsies viens no visu laiku labākajiem un ietekmīgākajiem ģitāristiem, leģendārais dziedātājs un dziesmu autors Ēriks Kleptons (Eric Clapton).

Ja tu vēl neesi iegādājies biļetes mūsu rīkotās iepriekšpārdošanas akcijas laikā, tad tev un taviem draugiem būs interesanti zināt, ka nupat ir uzsākta publiskā biļešu pārdošana uz pasaulslavenā britu mūziķa Ērika Kleptona koncertu Latvijā. Biļetes var iegādāties "Ticketpro" biļešu kasēs MAXIMA XX un XXX lielveikalu informācijas centros visā Latvijā, kā arī TC "Domina Shopping", "Galleria Riga", "Olimpia", "Riga Plaza", "Spice" un "Spice Home" informācijas centros. Biļetes iespējams iegādāties arī internetā www.ticketpro.lv.

Stāvbiļete maksā Ls 25, sēdvietu cena ir sākot Ls 27.

"60. gados Ēriks Kleptons bija viens no britu roka pirmās paaudzes spilgtākajiem talantiem, kas kopā ar "The Beatles", "The Rolling Stones", "The Who" u.c. pieteica šīs mūzikas zelta laikmetu. Šobrīd Kleptons ir viens no visu laiku leģendārākajiem ģitāristiem un joprojām aktīva superzvaigzne," vērtē mūzikas eksperts Klāss Vāvere, kurš tulkojis Ērika Kleptona sarakstīto autobiogrāfiju.

Turnejai Ēriks Kleptons sapulcinājis iespaidīgu mūziķu sastāvu, starp kuriem ir arī viņa ilggadējie skatuves partneri Doils Bremhols II (ģitāra), Stīvs Džordans (bungas), Kriss Steintons (klavieres un sintezators) un Villijs Vīkss (basģitāra). Tāpat turnejai pievienosies arī Pols Karaks (ērģeles un sintezators) un Gregs Leiss (ģitāra). Kā bekvokālistes Ēriku Kleptonu tūres laikā pavadīs dziedātājas Mišela Džona un Šārona Vaita.