Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Saldus Saule 2024 festivāls un programma

Piedalies.lv - Saldus Saule 2024 festivāls un programma

"Saldus Saule 2024" Atgriežas Arī Šovasar!

Sveiciens visiem festivāla mīļotājiem! Ir pienācis tas laiks, kad ar prieku paziņojam pirmos māksliniekus, kas šogad priecēs "Saldus Saule 2024" apmeklētājus. Līksmība un sajūtu pilnas emocijas garantētas, jo uz festivāla skatuves kāps tikko atkal koncertdarbību uzsākušais Detlef, ļoti populārā poproka grupa "Sudden Lights" ar savām poētiskajām dziesmām, aizraujošais reperis Fiņķis, kā arī leģendārie Latvijas mūzikas grandmasteri - "Dzelzs vilks", "Līvi" un harizmātiskais Felikss Ķiģelis. Protams, viņiem pievienosies vēl daudzi citi iemīļoti mūziķi, lai kopā radītu neaizmirstamu festivāla pieredzi.


Festivāla Vieta un Laiks

"Saldus Saule 2024" atkal aicina uz neaizmirstamu mūzikas un kopābūšanas svētku Kalnsētas parkā, kurš pulsēs no piektdienas, 2024. gada 26. jūlija vakara, līdz pat svētdienas, 28. jūlija rītam. Šī ir lieliska iespēja izbaudīt vasaras brīnumu pilnībā, atklājot jaunas mūzikas perles un atkal satiekot sen neredzētus draugus.


"Saldus Saule 2024" Festivāls

"Saldus Saule 2024" ir pazīstams ar savu unikālo atmosfēru, kurā ikviens var atrast kaut ko savai gaumei un noskaņai. VIP zona piedāvās ekskluzīvāku pieredzi, kamēr festivāla telšu pilsētiņa sniegs iespēju izbaudīt festivālu līdz pat tā pēdējām notīm. Silent Disco, atrakcijas, gadatirgus piedāvājums, garšīgi ēdieni un dzērieni - tas viss veidos neaizmirstamu pieredzi. Taču galvenais festivāla akcents vienmēr būs uz kopābūšanu, mūziku un dzīves svinēšanu veltītā atmosfēra.

Biļetes

Pilnu "Saldus Saule 2024" programmu izziņosim tuvāk pasākumam, bet jau tagad aicinām nekavēt un iegādāties biļetes par vislabāko cenu!

Biļetes uz festivālu variet iegādāties šeit: Biļešu Serviss.


Saldus Saule 2024 programma:

  • DETLEF
  • SUDDEN LIGHTS
  • FIŅĶIS
  • DZELZS VILKS
  • LĪVI
  • Un daudzi citi

Gaidīsim jūs uz neaizmirstamiem "Saldus Saule 2024" svētkiem, kur mūzika, draugi un vasaras sajūtas satiekas vienuviet!