Filmas Brokastis Tifanijā Atgriešanās Kinoteātros

Piedalies.lv - Filmas Brokastis Tifanijā Atgriešanās Kinoteātros

Klasika Atgriežas Lielajos Ekrānos

No 21. jūlija, kinoteātros atkal būs skatāma viena no kinematogrāfijas pērlēm - "Brokastis Tifanijā" ("Breakfast at Tiffany's"). Šī filma ir leģendārā rakstnieka Trūmena Kapotes romāna ekranizējums, kurā galvenajās lomās spīd Odrija Hepberna un Džodžs Pepards. Filma ir 1 stundu un 55 minūtes gara aizraujošas komēdijas un drāmas kopžanrā.

Stāsts

Filma stāsta par jauno rakstnieku Polsu, kurš pārceļas uz jaunu dzīvokli Ņujorkā un sastop savu apburošo kaimiņieni Holiju Golaitli. Holija ir ekstravaganta un ekscentriska, un ar savu neatkarīgo dzīvesveidu nebeidz pārsteigt Polsu. Viņas vēlme nevienam nepiederēt un tātad - neiemīlēties - ir stāsta centrālais motīvs.

Apbalvojumi un Nominācijas

"Brokastis Tifanijā" ir saņēmušas divas Oskara balvas par labāko dziesmu un mūziku, ko sarakstījis Henrijs Mančīni, kā arī trīs citas Oskara nominācijas, apliecinot tās kvalitāti un māksliniecisko vērtību.

Radošā Komanda

Režisors Bleiks Edvards (Blake Edwards) ir zināms ar savu spēju radīt emocionāli piesātinātas un vizuāli pievilcīgas filmas. Galvenajās lomās redzam tādas kino zvaigznes kā Odrija Hepberna (Audrey Hepburn), Džodžs Pepards (George Peppard), Patriša Nīla (Patricia Neal) un Mikijs Rūnijs (Mickey Rooney).

Kur Skatīties

Filma ir pieejama angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā, padarot to pieejamu plašākai auditorijai. "Brokastis Tifanijā" ir ideāls izvēles variants tiem, kas novērtē klasisko kino un meklē kvalitatīvu kino pieredzi.

Nepalaidiet garām iespēju redzēt šo kinoklasiku atkal lielajā ekrānā! Vai tā būs jūsu pirmā tikšanās ar Holiju Golaitli vai kārtējā reize, kad baudāt šo mīlestības stāstu, "Brokastis Tifanijā" solās sniegt neaizmirstamas emocijas.