Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Kino Multifilma: Despicable Me 4 (Nejaukais Es 4)

Piedalies.lv - Kino Multifilma: Despicable Me 4 (Nejaukais Es 4)

No 3. jūlija kinoteātros visā Latvijā būs skatāma jaunākā animācijas filma "Nejaukais es 4" (Despicable Me 4), kuras režisors ir Kris Renods (Chris Renaud). Filmas ilgums ir 1 stunda un 35 minūtes.

Galvenais varonis Grū tagad ir kļuvis par PretĻaundaru līgas aģentu. Kopā ar uzticamajiem minioniem viņš atgriežas uz kinoekrāniem, un šoreiz Grū ģimenē ir notikusi nozīmīga pārmaiņa – parādījies Grū juniors. Notikumi sāk virzīties strauji, kad Grū sastopas ar jaunu ienaidnieku – atriebīgo Maksimu Lemālu un viņa liktenīgo sievieti Valentīnu. Šīs satikšanās rezultātā visa ģimene ir spiesta atstāt savas mājas un doties uz slepeno mītni skaistajā Meifloverā.

Slēpties zem slepena vārda jaunajā mītnē neizdodas ilgi, jo atklājas, ka ir kāds, kas zina Grū īsto identitāti. Tas iezīmē sākumu jauniem un aizraujošiem piedzīvojumiem, kas solās sagādāt daudz spilgtu emociju gan mazajiem, gan lielajiem skatītājiem.

Filma ir pieejama vairākās valodu versijās, tostarp latviešu un krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā, kā arī oriģinālvalodā ar subtitriem latviešu valodā, lai ikviens skatītājs varētu izbaudīt filmu sev ērtākajā veidā.

"Nejaukais es 4" ir lieliska izvēle ģimenes kino vakaram, piedāvājot gan humoru, gan piedzīvojumus. Filma kombinē komēdiju un animāciju, padarot to par piemērotu izvēli visām vecuma grupām. Neaizmirstiet savlaicīgi iegādāties biļetes un baudīt šo lielisko piedzīvojumu kinoteātros!