Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Riga Whisky and Friends festival 2024, 21.septembris

Piedalies.lv - Riga Whisky and Friends festival 2024, 21.septembris

Rīgas Viskija un Draugu Festivāls

2024. gada 21. septembrī Rīgas cirkā norisināsies grandiozs pasākums - "Riga Whisky and Friends" festivāls. Šī būs lieliska iespēja viskija cienītājiem un dzīves baudītājiem pavadīt vakaru starp prestižākajiem viskijiem, lepnākajiem kokteiļiem, dūšīgākajiem šefpavāriem, zinošākajiem dzērienu ekspertiem un kaislīgākajiem Baltijas gardēžiem.

Pasākums sāksies plkst. 18:00 ar Riga Whisky & Friends parādi, kurā būs iespēja apmeklēt dažādu importētāju un zīmolu stendus, degustējot viskiju un citus dzērienus. Katrs apmeklētājs saņems parādes katalogu, programmu, viskija glāzi un žetonus, lai varētu iegādāties retus un ekskluzīvus dzērienus.

Plkst. 21:00 sāksies afterparty "Zirgu stallī", kurā tiks rīkotas meistarklases, un kur būs iespēja nobaudīt kokteiļus no labākajiem bārmeņiem. Pasākuma laikā būs pieejamas uzkodas un ēdieni, ko piedāvās labākie Latvijas un Baltijas šefpavāri.

Cigāri, profesionāļu stāsti un mūzika papildinās festivāla atmosfēru, padarot to par neaizmirstamu vakaru. Pasākums notiks Rīgas cirka plašajās telpās, kas būs pārvērstas par īstu viskija paradīzi.

Biļetes uz pasākumu var iegādāties sākot no €39,94, un tās kļūst dārgākas, tuvojoties pasākuma datumam. Pēdējā brīža biļetes maksās €70,67. Nenokavē un Piedalies!