Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Lietus lāšu pasaciņas, Izrāde bērniem

Piedalies.lv - Lietus lāšu pasaciņas, Izrāde bērniem

Bērnu Teātris Piedāvā: "Lietus Lāšu Pasaciņas"

Rīgā, Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī notiks īpašs pasākums mazākajiem teātra apmeklētājiem - izrāde "Lietus Lāšu Pasaciņas". Izrāde būs pieejama vairākās sesijās, sākot no 27. jūlija līdz 21. septembrim 2024. gadā. Šis pasākums ir veltīts bērniem, kuriem patīk pasakas un dabas stāsti.

Pasākuma Apraksts

Izrāde "Lietus Lāšu Pasaciņas" ir radīta, balstoties uz Aspazijas dzeju, kas pilna ar dabas skaistumu un poētisko valodu. Izrādē tiks izmantoti vizuāli un akustiski efekti, lai radītu brīnišķīgu atmosfēru, kas palīdzēs bērniem izjust dabas parādību maģiju.

Datumi un Laiki

  • 27. jūlijs, plkst. 16:00
  • 3. augusts, plkst. 11:00 un 14:00
  • 21. septembris, plkst. 11:00

Katras izrādes ilgums ir aptuveni viena stunda, kas ir piemērots laiks mazākajiem skatītājiem.

Norises Vieta

Visas izrādes notiks Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrī, Mazajā Zālē, kas ir ērti pieejama un īpaši pielāgota bērnu pasākumiem.

Biļešu Cenas

Biļešu cena ir 15.00 EUR. Tās var iegādāties tiešsaistē, izmantojot "Biļešu Serviss" platformu vai teātra kasē. Ņemot vērā lielo interesi, ieteicams biļetes iegādāties iepriekš, lai nodrošinātu vietas izrādēs.

Aicinājums Apmeklētājiem

Šis pasākums ir lieliska iespēja pavadīt laiku ar ģimeni, baudot kvalitatīvu teātra izrādi, kas ir gan izglītojoša, gan izklaidējoša. Aicinām jūs pievienoties mums, lai kopā baudītu šo burvīgo pasākumu!

Izrāde "Lietus Lāšu Pasaciņas" gaida jūs un jūsu mazos, lai kopā iepazītu dabas brīnumus caur Aspazijas poētisko iztēli.