Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Tima Belorusskih koncerts - klubs Tower

Piedalies.lv - Tima Belorusskih koncerts - klubs Tower

Pasākuma Apraksts

Tima Belorusskih atgriežas Rīgā ar aizraujošu koncertu, kas notiks 2024. gada 13. jūlijā naktsklubā Tower. Šis notikums ir īpašs, jo Tima Belorusskih, populārs mākslinieks ar unikālu mūzikas stilu, prezentēs gan savus iecienītākos hitus, gan jaunas kompozīcijas. Dzīvā mūzika piešķirs koncertam īpašu atmosfēru, ļaujot skatītājiem izjust katru noti un vārdu.

Par Mākslinieku

Tima Belorusskih ir pazīstams ar savu emocionālo pieeju mūzikai un harizmu, kas piesaista tūkstošiem klausītāju. Viņa balss un dziesmas tekstu dziļums ir kā magnēts, kas pievelk mūzikas mīļotājus no dažādām pasaules malām. Šajā vakarā varēs dzirdēt dziesmas, kas ir kļuvušas par fanu favorītiem, un pirmizrādes jauniem skaņdarbiem.

Biļešu Informācija

Biļetes uz šo mūzikas notikumu ir pieejamas par cenu 35 EUR. Tās var iegādāties tiešsaistē vai norises vietas kasēs. Papildus, ir pieejami VIP galdiņi, par kuriem var sazināties pa tālruni +37127068686.

Gaidāms Mūzikas Šovs

Sagatavojieties emocionālam vakaram ar Timu Belorusskih, kur dzīvā mūzika un aizraujoša atmosfēra solās sniegt neaizmirstamu pieredzi. Nepalaidiet garām šo izcilā mākslinieka uzstāšanos! Tiekamies 13. jūlijā Koncertzālē Tower.