Palaye Royale koncerts - Palladium Riga, 4.decembris

Piedalies.lv - Palaye Royale koncerts - Palladium Riga, 4.decembris

Pasākuma Apraksts

Palaye Royale, modes un rokenrola grupa no Ziemeļamerikas, atgriežas Rīgā ar koncertu Palladium koncertzālē šī gada 4. decembrī plkst. 20:00. Pēc iepriekšējā gada enerģiskā koncerta, grupa sola jaunu uzstāšanos ar vēl lielāku sparu. Šoreiz līdz ar viņiem uzstāsies arī grupas I See Stars un Huddy kā īpašie viesi.

Biļešu Informācija

Biļetes būs pieejamas no 5. jūlija, sākot no plkst. 11.00, caur “Biļešu Serviss” tīklu. Positivus festivāla un FBI koncertu kluba biedri var iegādāties biļetes jau iepriekšpārdošanā, izmantojot speciālu kodu, kas tika izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Muzikālais Ceļojums

Palaye Royale, dibināta 2008. gadā Lasvegasā, ir izkļuvusi par vienu no ievērojamākajām rokgrupām ar vairāk nekā pusmiljardu klausījumu dažādās mūzikas straumēšanas platformās. Grupa ir pazīstama ar savu unikālo muzikālo stilu, kas apvieno rokenrolu ar modes elementiem, kā arī ar spektakulāriem dzīvajiem priekšnesumiem, kur solists Remingtons Leits bieži uzrāpjas pie koncertzāles griestiem.

Jaunākie Albumi

"Fever Dream", 2022. gada albums, tika plaši atzinīgi novērtēts gan no kritiķu, gan klausītāju puses. Šī gada augustā gaidāms grupas jaunākais albums "Death or Glory", kas, pēc grupas teiktā, ir viņu līdz šim drosmīgākais un tālredzīgākais veikums. Albums apsolīts kā emocionāls ceļojums caur neskaidrībām, kurā "haoss satiekas ar harmoniju".

Papildus informācija

Palaye Royale vienmēr ir veltījusi lielu uzmanību savu fanu kopienai. Grupa saglabā tuvu saikni ar saviem atbalstītājiem, bieži piedaloties festivālos un sarīkojot izpārdotus koncertus visā pasaulē. Emersons Barets uzsver, ka pat ar pieaugošo popularitāti viņi joprojām cenšas izveidot personisku kontaktu ar katru fanu.


Palaye Royale koncerts Rīgā piedāvās neaizmirstamu muzikālo pieredzi, apvienojot dinamisku uzstāšanos ar jaunākajām dziesmām. Tas ir notikums, ko nevajadzētu palaist garām nevienam rokmūzikas cienītājam.