Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


International Festival Ballet - Arena Riga, 8.novembris

Piedalies.lv - International Festival Ballet - Arena Riga, 8.novembris

Notikuma Apraksts

International Festival Ballet piedāvā lielāko Gulbju ezeru pasaulē ar 48 dejotājiem-gulbjiem. Šis grandiozs uzvedums notiks 2024. gada 8. novembrī Arēnā Rīga, sākums plkst. 19:00. Izrāde piedāvās klasiskā baleta mākslu ar simfoniskā orķestra pavadījumu.

Biļetes

Biļetes uz šo izcilo baleta izrādi var iegādāties par cenu no 22.00 līdz 67.00 EUR. Tās ir pieejamas pirkšanai caur oficiālajiem tirdzniecības kanāliem.


Mākslinieciskais vadītājs Aleksejs Bogutskis vadībā, trupa ir pārcēlusies uz Vāciju un mainījusi savu nosaukumu no St. Petersburg Festival Ballet uz International Festival Ballet, reaģējot uz politisko situāciju un izrādot atbalstu Ukrainai. Trupa apvieno Krievijas klasiskā baleta skolas meistarību ar moderniem 21. gadsimta elementiem, nodrošinot lielisku eleganci un augstas klases dejas sniegumu.

Čaikovska klasika

Pētera Čaikovska "Gulbju ezers" ir viens no slavenākajiem baletiem pasaulē, kas stāsta par baltā un melnā gulbja mīlas dramatisko un romantisko leģendu. Izrāde izceļas ar precīzu dejas tehniku, harmonisku koptēlu, un eleganci, kas padara to par augstākā līmeņa mākslas darbu.


International Festival Ballet piedāvā iespēju piedzīvot šo klasisko stāstu jaunā un vēl nebijušā mērogā. Tā ir neaizmirstama pieredze katram kultūras mīļotājam un baleta cienītājam.