Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


ATB koncerts - Wondersala, Rīga, 16.augusts

Piedalies.lv - ATB koncerts - Wondersala, Rīga, 16.augusts

ATB koncerts, kas notiks 2024. gada 16. augustā, būs viens no spilgtākajiem notikumiem vasaras koncertu dzīvē Rīgā. Koncerts notiks Wondersalā un solās būt neaizmirstams notikums visiem elektroniskās mūzikas cienītājiem.

Vakara Atklāšana ar [Ex] da Bass

Vakars sāksies ar vienu no Latvijas labākajiem dīdžejiem - [Ex] da Bass. Viņš ir pazīstams kā mūzikas producents un piektdienu radio SuperHits šova Klubu Klasika veidotājs. [Ex] da Bass uzstāšanās laikā publika vienmēr iegrimst ritmā, kas liek sirdīm pukstēt unisonā ar basu, nodrošinot neaizmirstamu pieredzi.

ATB Uzstāšanās

Pēc aizraujošās [Ex] da Bass uzstāšanās uz skatuves kāps pats ATB. Viņš ir starptautiski atzīts dīdžejs un mūzikas producents, kas ar savu leģendāro šovu pārsteigs Latvijas publiku. ATB ir pazīstams ar saviem enerģiskajiem un emocionālajiem setiem, kas garantē deju un prieka pilnu vakaru.

Biļešu Informācija

Biļetes uz pasākumu var iegādāties BilesuServiss.lv mājaslapā. Biļešu cenas svārstās no 35.96 līdz 350.96 eiro. Ir pieejamas dažādas biļešu kategorijas, lai ikviens varētu atrast sev piemērotāko variantu.

Norises Vieta un Laiks

Pasākums notiks Wondersalā, kas ir pazīstama ar savu izcilu skaņas kvalitāti un atmosfēru. Koncerts sāksies 2024. gada 16. augustā plkst. 20:00. Neaizmirstiet pievienot šo datumu savam kalendāram, lai nepalaistu garām šo unikālo iespēju piedzīvot ATB dzīvajā izpildījumā.

Nāciet un piedzīvojiet neaizmirstamu nakti ar ATB un [Ex] da Bass Rīgā!