Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Kremerata Baltica Festivāls - Jūrmala, 13.septembris

Piedalies.lv - Kremerata Baltica Festivāls - Jūrmala, 13.septembris

Jūrmala aicina uz izciliem mūzikas mirkļiem 21. starptautiskajā kamerorķestra “Kremerata Baltica” festivālā, kas norisināsies Dzintaru koncertzālē no 2024. gada 13. līdz 15. septembrim. Šis festivāls ir kļuvis par neatņemamu klasiskās mūzikas cienītāju dzīves sastāvdaļu un piedāvā neaizmirstamus mūzikas priekšnesumus.

Programma un Datumi

Festivāls sāksies piektdien, 13. septembrī, plkst. 19:00 un turpināsies ar koncertiem sestdien, 14. septembrī, plkst. 19:00, kā arī svētdien, 15. septembrī, plkst. 16:00. Visi koncerti notiks Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē, kas ir pazīstama ar savu izcilu akustiku un elegantu atmosfēru.

Biļetes un Cenas

Biļetes uz festivālu ir pieejamas ar dažādām cenām:

  • 30 €
  • 25 €
  • 20 €
  • 15 €

Izbaudiet Neaizmirstamu Muzikālu Piedzīvojumu

Kremerata Baltica ir pazīstams ar saviem augstvērtīgajiem mūzikas priekšnesumiem, un šis festivāls apvieno talantīgākos mūziķus no Baltijas valstīm. Katrs koncerts ir kā kombinācija no mūzikas meistarības un dziļas emocionālas pieredzes, radot īpaši jūtīgu atmosfēru.

Nepalaidiet garām iespēju piedzīvot vienu no ievērojamākajiem mūzikas notikumiem Latvijā šajā rudenī. Iegādājieties biļetes laicīgi un nodrošiniet sev vietu šajā izcilajā festivālā!