Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Rabarberu vīns - Jelgava, brīvdabas koncertzāle Mītava, 17.augusts

Piedalies.lv - Rabarberu vīns - Jelgava, brīvdabas koncertzāle Mītava, 17.augusts

Aicinām visus teātra mīļotājus piedzīvot jaunu komēdiju "Rabarberu vīns", kura tiks izrādīta Jelgavas brīvdabas koncertzālē "Mītava" 2024. gada 17. augustā plkst. 19:00. Šī komēdija sola gan smieklus, gan pārdomas par cilvēku attiecībām un neparastiem notikumiem starp kaimiņiem.

Stāsts par divu kaimiņpāru spēlēm

Jaunajā Aivas Birbeles lugā “Rabarberu vīns” uz skatuves satiksies iemīļotie latviešu aktieri – Zane Daudziņa, Kristīne Nevarauska, Ģirts Ķesteris un Lauris Subatnieks. Šis būs aizraujošs viencēliens, kurā divi kaimiņpāri izspēlēs savus attiecību testus, atklājot gan sievišķības smiekliem pilnus mirkļus, gan vīrišķības spēka brīžus.

Senos laikos kaimiņi zināja viens otru ne tikai pēc vārda, bet bija smalki informēti par kaimiņu dzimtas dzīvi vairākās paaudzēs. Kaimiņu starpā valdīja gan draudzība, gan savstarpēja palīdzēšana, gan arī aparunāšana un padomu dalīšana. Bet ko mēs zinām par saviem kaimiņiem mūsdienās?

Ja kāds no blakus mājas klauvē pie durvīm, sagaidāmi pārsteidzoši notikumi. Vai zināji, ka tava šķietami parastā kaimiņiene varētu būt gandrīz vai Astrālās Attīstības Transcendentālās Akadēmijas priesteriene, bet tavam kaimiņam piemīt prasme apreibināt ne tikai ar vārdiem, bet arī ar paša darinātu vīnu?

Vīna reibonis un Amora bultas

Šajā komēdijā varoņu izturība tiks pārbaudīta ne tikai ar rabarberu vīna, bet arī ar bērzu sulu šampanieša palīdzību. Dzirkstošs vīns un negaidīti sižeta pagriezieni sola kuriozus un jautrību.

Komēdijas režisors būs Gundars Silakaktiņš, kurš jau sagādājis skatītājiem vairākus neaizmirstamus priekšnesumus, savukārt par krāšņiem kostīmiem parūpēsies Jurate Silakaktiņa. Vizuālo tēlu radīs scenogrāfs Ivars Noviks, un dejotāju soļus vadīs horeogrāfe Inga Krasovska. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies Zane Dombrovska.

Biļešu iegāde

Biļešu cenas sākot no 15 eur.

Izvēlies tev piemērotāko biļeti un gatavojies aizraujošam un smieklu pilnam vakaram "Rabarberu vīna" izrādē Jelgavā!