Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Triānas Parks koncerts - Kuldīga, 10.augusts

Piedalies.lv - Triānas Parks koncerts - Kuldīga, 10.augusts

Krāšņa vasaras nakts Kuldīgā

Šī gada 10. augustā Kuldīgā notiks neaizmirstams koncerts, kurā uzstāsies viena no spilgtākajām Latvijas grupām – Triānas Parks. Pasākums solās būt īpašs, piedāvājot lielisku mūziku, enerģisku atmosfēru un prieku visiem apmeklētājiem. Koncerts notiks Kuldīgā, Stendes ielā 2a, Cafe Riverside stāvlaukumā, un tā sākums paredzēts plkst. 21:30.

Iesildošais DJ un īpaša atmosfēra

Pasākuma teritorija apmeklētājiem tiks atvērta jau no plkst. 20.00. Aicinām visus jau laicīgi ierasties, lai baudītu DJ GLO dzīvajās mūzikas pavadījumu, gardus kokteiļus, draugu kompāniju un sarunas. Pasākuma atmosfēra sola būt īpaši dzīva un dinamiska, piedāvājot dažādas atpūtas zonas, lai ikviens varētu izbaudīt vasaras nakti pilnā apmērā.

Biļešu iegāde un cenas

Biļetes uz šo pasākumu ir pieejamas par īpašu cenu – 21 EUR.

Nāc un baudi!

Šis koncerts ir lieliska iespēja izbaudīt ne tikai lielisku mūziku un enerģisku atmosfēru, bet arī satikties ar draugiem un pavadīt neaizmirstamu vasaras vakaru. Ieeja bez maksas bērniem līdz 7 gadu vecumam, tāpēc ņemiet līdzi arī savus mazākos ģimenes locekļus un baudiet svētkus kopā! Neaizmirstiet, ka koncertā nav paredzētas sēdvietas, tāpēc sagatavojieties dejot un izbaudīt katru mirkli.