Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Witch Kettle Drift 2024 - Biķernieku trase, 8.septembris

Piedalies.lv - Witch Kettle Drift 2024 - Biķernieku trase, 8.septembris

Tas brīdis ir klāt - drifts atgriežas Raganas katlā, Biķernieku trasē, vienā no bīstamākajām drifta trasēm Eiropā. 8.septembrī, svētdienā, jūs gaida aizraujošas sacensības, kurās norisināsies Baltijas un Livonijas Pro drifta čempionāta posmi, kā arī Semi Pro klases Latvijas un Igaunijas čempionāta posmi.

Grūtības un izaicinājumi

Biķernieku trases daļa izceļas ar pamatīgām reljefa maiņām, nepārskatāmiem līkumiem un mazām drošības zonām, padarot to par neaizmirstamu piedzīvojumu gan braucējiem, gan skatītājiem. Drifts netiek vērots no tribīnēm, bet no trases malās esošajiem kalniņiem, nodrošinot patiesu klātbūtnes sajūtu.

Ieeja un piekļuve

Ieeja Raganas katlā ir no Biķernieku ielas meža puses. No dalībnieku parka nav iespējams redzēt trasi, tāpēc visi braucēji, mehāniķi un skatītāji satiekas vienuviet, lai kopā baudītu sacensības. ‘’Raganas katlā’’ ir atvērtais dalībnieku parks, kuru nav iespējams apiet, nonākot līdz sacensību norisei.

Ierodoties sacensībās, pēc ieejas ir jāveic aptuveni 500 metru garš ceļš līdz skatītāju zonai, kuru visas ceļa garumā ieskauj dalībnieku parks. No trases malās esošajiem kalniņiem ir iespējams pārredzēt trasi, tiek izvietots arī video ekrāns plašākai pārredzēšanai, kā arī papildus ekrāns dalībnieku parkā.

Komforts

Organizatori aicina droši ņemt līdzi savus krēslus un pufus, lai varētu ar komfortu baudīt driftu ‘’Raganas katlā’’. Svētdienā būs pieejamas bezmaksas auto stāvvietas trases teritorijā, bet ar ierobežotu skaitu. Papildus var izmantot arī stāvvietu blakus ieejai Nr.2 uz Biķernieku ielas. Organizatori aicina izmantot sabiedrisko transportu, jo pietura ir blakus meža ieejai.

Biļetes

Biļetes cena: 10.65 - 21.31 EUR

Biļetes ietver ieeju dalībnieku parkā, skatītāju zonās, kā arī iespēju iziet un atgriezties sacensību norises vietā. Ar biļeti, kas iegādāta uz sacensībām 8.septembrī, var apmeklēt arī 7.septembra treniņus un kvalifikāciju, kas iekļauti biļetē kā bonuss.

Nāc un izbaudi drifta aizraujošo pasauli Biķernieku trasē!