Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Dragreisa sacensības Biķerniekos, Drag On Chill Part 3 - Rīga, 9.augusts

Piedalies.lv - Dragreisa sacensības Biķerniekos, Drag On Chill Part 3 - Rīga, 9.augusts

Sportiska Gaisotne Visai Ģimenei

Drag On Chill Part 3 solās būt neaizmirstams notikums, kas norisināsies 9. augustā 2024. gadā Biķernieku kompleksā sporta bāzē, Rīga. Šis izklaidējošais pasākums ir ideāla vieta, kurā apvienot sportu, adrenalīnu un ģimenes atpūtu.

Izklaides Ikvienam

Pasākuma laikā apmeklētāji varēs vērot aizraujošu dragreisu mašīnu un motociklu sacensības. Bet tas vēl nav viss! Visas dienas garumā būs pieejama arī izstādes zona, kurā varēs aplūkot dažādus motociklus un automobiļus.

Unikālas iespējas piedāvās Moto Wheelie stends, kur ikviens varēs izmēģināt savus spēkus ar motociklu. Tiem, kuri labprātāk jūt driftēšanas garšu, būs iespēja izbraukt ar drifta trīsriteni.

Aktivitātes un Sacensības

Ambiciozākie varēs piedalīties dažādās aktivitātēs, iegūt balvas konkursos un izbaudīt sacensību garu.

Par jaunākajiem apmeklētājiem arī ir īpaši padomāts – būs pieejamas piepūšamās atrakcijas, bērnu elektromašīnas un speciāli izveidota trase, kurā bērni varēs justies kā īsti auto braucēji Biķernieku trasē.

Uzkodas un Dzērieni

Protams, pasākuma laikā būs iespēja nobaudīt dažādas uzkodas un dzērienus, lai neviens nepaliktu izsalcis un izslāpis.

Informācija par Pasākumu

Pasākums sāksies 9. augustā 2024. gadā plkst. 18:00 Biķernieku kompleksā sporta bāzē. Biļešu cenas svārstās no 7.00 līdz 10.00 eiro. Šis ir lielisks veids, kā aktīvi un jautri pavadīt laiku ar ģimeni vai draugiem.

Nezaudējiet iespēju piedzīvot adrenalīna pilnu un izklaidējošu pasākumu visai ģimenei – nāciet un piedzīvojiet Drag On Chill Part 3 Biķernieku trase!