Drag On Chill Part 2 - Dragrace Biķerniekos

Piedalies.lv - Drag On Chill Part 2 - Dragrace Biķerniekos

5. jūlijā, 2024. gadā, plkst. 18:00 Biķernieku kompleksa sporta bāzē notiks sportiskās izklaides pasākums "Drag On Chill Part 2". Šis pasākums piedāvās aizraujošu pieredzi gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem ar iespēju piedalīties dažādās aktivitātēs.

Pasākuma Programma

Pasākuma laikā apmeklētājiem būs iespēja vērot dragreisu ar mašīnām un motocikliem, kas solās būt lielisks šovs, piepildīts ar uzlādētu enerģiju un adrenalīnu. Tāpat tiks piedāvātas ekspozīcijas zonas ar iespēju apskatīt dažādus moto un auto modeļus.

Bērniem būs īpaši sagatavotas atrakcijas: piepūšamā atrakcija, bērnu elektromašīnas, putu ballīte, un pat telts, kurā varēs atpūsties un spēlēties. Viņiem būs arī iespēja izmēģināt spēkus uz speciāli izveidotās trases, kas ļaus justies kā patiesiem auto sacensību dalībniekiem.

Izklaides un Aktivitātes

Pieaugušie un bērni varēs izmēģināt savus spēkus Moto Wheelie stendā vai izbraukt ar drifta trīsriteni, kas piešķirs pasākumam vēl vairāk dinamikas. Pasākuma laikā notiks arī dažādi konkursi, kuros būs iespējams laimēt balvas.

Papildus Informācija

Organizatori ir padomājuši arī par ērtībām un ēdināšanu. Pasākumā būs pieejamas dažādas uzkodas un dzērieni, lai apmeklētāji varētu pilnvērtīgi izbaudīt visu dienu pilnu ar aktivitātēm un izklaidi.

Biļešu Iegāde

Biļetes uz "Drag On Chill Part 2" ir pieejamas par cenu no 7 līdz 10 eiro. Tās var iegādāties tiešsaistē, nodrošinot vietu šajā neaizmirstamajā pasākumā.

Nenokavējiet iespēju baudīt šo lielisko ģimenes pasākumu!