Venēcija - mūzika uz ūdens Vivaldi, Hendelis, Paganīni - Rīga, 29.novembris

Gatavojieties mesties kultūras vilnī ar unikālo koncertu "Venēcija - mūzika uz ūdens Vivaldi, Hendelis, Paganīni", kas norisināsies Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Šis vakars būs piepildīts ar itāļu kaislībām un Eiropas mūzikas šķīstību.

Programmas spilgtākie momenti

Koncertā skanēs Antonio Vivaldi meistardarbi, Georga Frīdriha Hendeļa izcilā "Ūdens mūzika" un Nikolo Paganīni "Venēcijas karnevāla" virtuozitāte. Programmā tiks iepazīstināti arī tradicionālie Venēcijas miniatūru žanri: tarantellas, barkarolas un kanconas.

Šis ir ne tikai koncerts, bet arī neparasta pieredze, kur klasiskā mūzika saplūst ar emocijām un fantāzijām, radot sajūtu, ka mūzika pati virzās pa ūdeņiem.

Izpildītāji

Koncerta laikā uzstāsies:

  • Aleksejs Bahirs (vijole)
  • Margarita Ogibalova (vijole)
  • Elīna Bahira (alts)
  • Irina Viļegžaņina (čells)
  • Viktors Stankevičs (kontrabass)

Šie talantīgie mūziķi būs parterā pie altāra, nodrošinot klausītājiem ideālu muzikālo pieredzi, kas papildināta ar iespējamiem teātra efektiem.

Norises vieta un biļetes

Pasākums norisināsies Rīgas Sv. Pāvila evaņģēliski luteriskajā baznīcā — vietā, kur vēsturiskā atmosfēra un simtiem sveču radītā gaisotne pārvērtīs koncertu par neaizmirstamu pieredzi.

Biļešu cena

Biļetes varēs iegādāties par cenu no 16 līdz 20 eiro. Nepalaidiet garām iespēju piedzīvot šo apbrīnojamo muzikālo vakaru!