4. Lielais Koncerts - Mežaparka Lielā estrāde, 31.maijs

  1. gada 31. maijā Mežaparka Lielā estrāde atkal tiks piepildīta ar mūzikas mīļotājiem, jo 4. Lielais Koncerts atklās Latvijas vasaras koncertu sezonu. Šī būs ceturtā reize, kad grandiozais pasākums pulcēs labākos latviešu mūziķus uz vienas skatuves, piedāvājot klausītājiem ne vien sirsnīgas atmiņas, bet arī jaunas, unikālas muzikālās sadarbības.

Daudzveidīga Programma

Kā jau ierasts, koncerta programma ietvers tautā iemīļotas dziesmas jaunās, īpaši šim pasākumam veidotās aranžijās. Skatītājus priecēs aizraujoša daudzveidība, kurā klasiskās mūzikas profesionāļi un estrādes zvaigznes sanāks kopā, lai radītu neaizmirstamus priekšnesumus. Muzikālo vadību veiks diriģents Jānis Ivuškāns kopā ar īpaši izveidoto Lielā Koncerta bigbendu un stīgu orķestri.

Dalībnieku Sastāvs

Koncerts izcelsies ne tikai ar tradicionālajām dziesmām, bet arī ar jauniem pārsteigumiem. Šī gada galvenais dalībnieks būs lielākais skatītāju kopkoris Latvijā, kas kopā ar mūziķiem radīs neaizmirstamu skanējumu. "Saņemot daudz aizkustinājuma pilnas atsauksmes par iepriekšējo koncerti, esam pārliecināti, ka arī šogad katrs priekšnesums pārsteigs ar ko sirdij tuvu," stāsta koncerta muzikālais vadītājs Arstarulsmirus.

Vērienīga Scenogrāfija

Ne mazāk svarīga koncerta sastāvdaļa būs vizuālie efekti, kuru autors ir Papa Chi. "Šī gada koncerts solās būt īpaši bagāts ar pārsteigumiem, gan nebijušiem mūziķu iznācieniem, gan oriģinālām rokādēm, kad izpildītāji apmainās ar skaņdarbiem, radot jaunus, emocionālus piedzīvojumus," tā skaidro Papa Chi. Jā, šī gada koncerts solās būt lielākais emociju piedāvājums.

Biļetes un Cena

  • Biļešu cena: 35.00 - 50.00 Eur

Vērtīgas Atsauksmes un Laba Vieta 

4. Lielais Koncerts sola būt unikāls un neaizmirstams pasākums, kas apvieno pārsteigumu ar nostalģiju, radot nevainojamu muzikālo pieredzi ikvienam apmeklētājam. Neaizmirstiet rezervēt biļetes laikus!