Zinātniskā teātra izrāde, Helovīna laboratorija un slaimu darbnīca - Teika, 3.novembris

Vai esat gatavi piedzīvot Helovīnu pavisam citādāk? Zinātnes Zona Teika piedāvā unikālu un aizraujošu zinātnisko teātra izrādi "Helovīna laboratorija + slaimu darbnīca" krievu valodā. Šis notikums solās būt ne tikai izglītojošs, bet arī izklaidējošs gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Ko sagaidīt?

Šajā īpašajā Helovīna pasākumā dalībnieki iepazīsies ar visvienkāršākajiem un arī neparastākajiem fizikas un ķīmijas eksperimentiem. Izrādes vadītāji, sadarbojoties ar skatītājiem, interaktīvos eksperimentos atklās šausmu filmu noslēpumus un zinātnes likumus.

Bērni un pieaugušie

Izrāde īpaši paredzēta bērniem vecumā no 7 līdz 14 gadiem, taču arī pieaugušie nebūs neziņā un tiks aizrauti ar zinātnes brīnumiem. Pēc izrādes visi dalībnieki piedalīsies slaimu darbnīcā, kur katrs varēs izveidot savu slaimu un paņemt to līdzi kā suvenīru.

Noslēpumainā zinātne

Helovīns – tie ir vismodernākie un neparastākie svētki, un Zinātnes Zona te to svin zinātniskā veidā. Šogad ieplānoti jauni, krāšņi un nedaudz biedējoši eksperimenti, kas noteikti piesaistīs jūsu uzmanību un atklās zinātnes noslēpumus.

Biļešu cenas

Biļetes uz šo aizraujošo pasākumu pieejamas par 10.00 - 20.00 eiro. Nenokavējiet iespēju piedalīties šajā unikālajā zinātniskajā piedzīvojumā kopā ar visu ģimeni!

Nāciet svinēt Helovīnu kopā ar mums un piedzīvojiet zinātni neierastā gaismā!