Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Liepājas teātra piedāvājums novembrī!

Article Image

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Liepājas teātra iestudējumiem novembrī!
Novembrī Liepājas teātrī debitēs režisors Regnārs Vaivars, kā arī gaidāmi vairāki iestudējumi, kas ilgāku laiku nav spēlēti aktiera Mārtiņa Kalitas filmēšanās dēļ.

9. novembrī pirmizrādi piedzīvos sadzīviska traģikomēdija "GOGOLMOGOLS", kuru režisors Regnārs Vaivars veido pēc Natālijas Vorožbitas lugas "VIJS" motīviem. Latvijas dvēseles nostūri. Nekuriene ceļa maliņā. Svešzemnieki Kurzemes mežos. Latvijas nakts, kas nebūt nav tik klusa, kā sākumā šķiet. Lidojums sapnī un īstenībā.

Lomās: Kaspars Kārkliņš. Viktors Ellers, Sandis Pēcis, Egons Dombrovskis, Armands Kaušelis, Edgars Pujāts, Everita Pjata, Agnese Jēkabsone, Inese Kučinska un Anita Kvāla.

Novembra beigās – no 27. līdz 30. novembrim – paredzēti iestudējumi ar Mārtiņa Kalitas piedalīšanos. 27. un 30. novembrī komēdija "ŠIKĀS KĀZAS", kurā jauni cilvēki centīsies noskaidrot savas attiecības kāzu dienā; 28. novembrī melodrāma "SODS UN NOZIEGUMS" – par greizsirdību un nepatiesiem apvainojumiem, kas izposta un saārda gan cilvēku dzīves, gan dvēseles; 29. novembrī melodrāma "ADVENTS SILMAČOS" – un Blaumaņa 3 laimīgo pāru – Antonijas un Dūdara, Joskes un Zāras, Elīnas un Alekša tālāko likteni.

Novembrī iespējams noskatīties arī izrādes "SPĒLĒ, SPĒLMANI!", "STAVANGERA (Pulp people)", "RAGANA" u.c.