Vijs izrāde - VEF Kultūras pils, Rīga, 21.novembris

2024. gada 21. novembrī plkst. 19.00 VEF Kultūras pilī notiks aizraujoša pirmizrāde — mistiskā izrāde "Vijs". Šī izrāde, kas iestudēta šausmu jeb “horror” stilā, ir balstīta uz Nikolaja Gogoļa noslēpumaino stāstu, un solās būt neaizmirstams piedzīvojums visiem klātesošajiem.

Par Stāstu

Gogoļa stāsts "Vijs" iedziļinās cilvēka dvēseles tumšākajos nostūros un atklāj dramatisku cīņu ar iekšējām bailēm un grēkiem. Galvenais tēls — dēmons Vijs — nāk no austrumslāvu mitoloģijas. Viņš ir noslēpumains un baisais radījums ar grandioziem plakstiem un skropstām, kas liek izjust neizskaidrojamu trauksmi.

Aktieru Ansamblis un Iestudējums

Lomās skatītājus priecēs tādi talanti kā Jeļena Griščenko, Igors Halizovs, Boriss Bogdanovs un Aleksejs Avramenko. Katrs no aktieriem sola sniegt daudzšķautņainu un dziļu tēlojumu, kas palīdzēs atklāt aizraujošo un biedējošo šo stāstu. Kombinējot to ar iespaidīgām dekorācijām un rūpīgi pārdomātu scenogrāfiju, izrāde garantē neaizmirstamu pieredzi visiem teātra entuziastiem. Izrādes ilgums ir paredzēts 2 stundas, iekļaujot starpbrīdi.

Biļešu Cenas

Biļešu cenas svārstās no 27,00 līdz 48,60 eiro. Šī unikālā iespēja redzēt vienu no Gogoļa pazīstamākajiem darbiem pilnīgi jaunā iestudējumā noteikti ir vērta ieguldītā laika un naudas.

Neaizmirstiet atbrīvot savu dvēseli no tumšajiem vietām un izbaudīt brīdi, kad māksla, mitoloģija un šausmas saplūst aizraujošā izrādē "Vijs"!