Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Zemfira atgriežas Rīgā 1.martā 2013

Article Image

Populārākā Krievijas dziedātāja sniegs vienīgo koncertu Rīgā 1. martā. Pēc ilgāka radošā pārtraukuma, saistībā ar Jaunā albuma ierakstīšanu, kas iesaldēja Baltijas tūri un pat dziedātājas oficiālo mājas lapu, Zemfira oficiāli atgriežas uz skatuves.

Oficiālo mājas lapu rotā svaigs dziedātājas portrets no viņas tuvas draudzenes, kinorežisores un dīvas Renātes Litvinovas kolekcijas. Plašās Tūres maršruts Krievijā, Baltijā un Ukrainā visās detaļās arī redzams mājas lapā:

27. februārī Zemfira uzstāsies Tallinā.
1. martā Rīgā.
3. martā Viļņā.

Visiem uzticamajiem Zemfiras faniem, kas saglabāja biļetes uz pagājušā gada koncertu, tās būs derīgas šogad 1. martā Arēnā Rīga. Koncertā tiks atskaņotas dziesmas no jaunā Zemfiras albuma, kura relīze iznāks Krievijā februārī. Šobrīd jaunā albuma nosaukums tiek turēts noslēpumā.


Dziedātājai šis albums būs pēdējais lielais darbs. Koncertā dziedātāja izpildīs ne tikai jaunos, bet arī vecos hītus, visiem mīļās dziesmas no iepriekšējiem albumiem. Šobrīd dziedātāja ir lieliskā formā, par to varēja pārliecināties Jaunā gada raidījumā "Vakara Urgants" izlaidumā, kurā Zemfira dziedāja dziesmiņu no multfilmas "Nu pagaidi".

Biļetes uz koncertu – www.bilesuserviss.lv.
Baltijas tūres organizators – Sia Live Concerts.