Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


"Rīga Open - inspired by tennis" atzīst par labāko jauniešu turnīru Eiropā

Article Image

Eiropas reģiona lielākā tenisa asociācija "Tennis Europe" vairāk kā 300 turnīru konkurencē šogad atzinusi SEB bankas atbalstīto jauniešu tenisa turnīru "Rīga Open - inspired by tennis" par vislabāk noorganizēto jauniešu tenisa turnīru Eiropā, ļaujot turnīram pakāpties no 2. vietas 2011. gadā Eiropas labāko tenisa turnīru topā uz 1. vietu 2012. gadā.

SEB bankas prezidents Ainārs Ozols: "Sadarbība ar jauniešiem ir SEB bankas darbībā stratēģiski svarīga, tāpēc atbalstām dažādas jauniešu iniciatīvas, tanī skaitā tenisa spēli. Teniss ir labs veids, kā attīstīt disciplīnu, mērķtiecību, cīņas sparu un citas spēcīgas personības kvalitātes. Mēs kā turnīra atbalstītāji un sadarbības partneri no sirds priecājamies, ka turnīrs ir novērtēts ne tikai jauniešu, bet arī profesionāļu vidū. Kā katrā lietā, arī šī turnīra veiksmes pamatā ir turnīra organizatoru komandas un direktora Osvalda Sausverda degsme. Rezultāti neizpaliek - "Rīga Open - inspired by tennis" pēdējo trīs gadu laikā ir pulcējis jau vairāk kā 1000 dalībniekus no 26 valstīm, padarot turnīru par vietu, kur tiekas labākie un spējīgākie jaunie tenisisti no visas pasaules. Novēlam izdošanos arī turpmāk un tiksimies ar tenisa mīļiem un profesionāļiem SEB tenisa mēnesī maijā."

SEB banka jau vairākus gadus, sadarbojoties ar Latvijas Tenisa savienību, sekmē un atbalsta tenisa attīstību Latvijā ar mērķi attīstīt tenisa tradīcijas Latvijā. Turpinot sadarbību, arī šī gada maijā tiks rīkots "SEB tenisa mēnesis", kurā ikvienam būs iespējas bezmaksas apgūt tenisa spēles pamatus, tiks organizēts arī "SEB pavasara tenisa festivāls", kur jaunie censoņi U8, U9 un U10 grupās varēs cīnīties par labākā tenisista godalgu. Jāatzīmē, ka ar SEB bankas atbalstu arī šogad jaunajiem un talantīgajiem tenisistiem U14 vecuma grupā būs iespēja pārbaudīt savas iemaņas Eiropas un pasaules līmeņa turnīros.

"Tennis Europe" organizācija ir lielākā Eiropas reģionālā sporta asociācija, kuras sastāvā ir 49 dalībvalstis no visas Eiropas. Tās galvenais uzdevums ir Starptautiskās tenisa federācijas deleģēto darbību izpilde, tai skaitā, dažādu turnīru un pasākumu organizēšana.