Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Baltic Drift Grand Final 2024 - Rīga, 6.oktobris

Gatavojieties aizraujošām sacensībām! "Baltic Drift Grand Final 2024" notiks 6. oktobrī Biķernieku kompleksajā sporta bāzē Rīgā. Šis pasākums solās būt viens no iespaidīgākajiem autošova notikumiem.

Norises Vieta

Biķernieku kompleksā sporta bāze ir perfekta vieta šāda veida pasākumam. Slavenā trase ir pazīstama ar saviem aizraujošajiem līkumiem un lieliskajām iespējām skatītāju ērtībām.

Pasākuma Gaita

Elpu aizraujošas sacensības

Pasākumā piedalīsies labākie drifteri no visas Baltijas, kas sacentīsies par uzvaru un Baltijas čempiona titulu. Skatītājiem būs iespēja redzēt neticamus trikus, dūmu mākoņus un riepu skaņu, kas pavadīs katru pagriešanos trasē.

Automašīnu Izstāde

Papildu sacensībām, apmeklētāji varēs baudīt iespaidīgu automašīnu izstādi, kurā būs redzami vairāki unikāli un īpaši sagatavoti drifta automobiļi. Šī ir lieliska iespēja tuvāk iepazīt tehniku un tikties ar mehāniķiem.

Izklaides iespējas

Līdztekus sacensībām būs pieejamas dažādas izklaides iespējas visām vecuma grupām. Bērniem būs speciāli izklaides laukumi, savukārt pieaugušie varēs baudīt ēdienus un dzērienus no dažādiem kafejnīcu un uzkodu stendiem.

Biļešu Cenas

Biļešu cenas: 10.00 - 25.00 EUR

Nobeigums

"Baltic Drift Grand Final 2024" ir pasākums, kuru nedrīkst palaist garām. Tā ir lieliska iespēja pavadīt dienu kopā ar ģimeni un draugiem, baudot aizraujošas sacensības un izklaides. Tiekamies Biķernieku kompleksā sporta bāzē 6. oktobrī, lai kopā piedzīvotu šo adrenalīna piepildīto dienu!