Street Drift Madness Stadionā - Rīga, 24.augusts

Piedalies.lv - Street Drift Madness Stadionā - Rīga, 24.augusts

Lielākais drift sacīkšu notikums Rīgā

Street Drift Madness ir starptautiski atzīts notikums, kas pulcē labākos drifta braucējus no visas pasaules. Šī aizraujošā sacīkste notiks 24. augustā Biķernieku kompleksā sporta bāzē, un tai būs īpaša atmosfēra, kur satiksies adrenalīns, ātrums un jautrība.

Datums un laiks

Pasākums sākas sestdien, 24. augustā, plkst. 10:00 un turpināsies līdz svētdienai, 25. augustam, plkst. 18:30. Tas ir pietiekams laiks, lai piedzīvotu neticamas drifta sacīkstes, baudītu skatu un atbalstītu savus iemīļotos braucējus.

Norises vieta

Biķernieku kompleksā sporta bāze Rīgā ir pazīstama ar savu lielo sacensību trasi un perfektiem apstākļiem drifta sacīkstēm. Šī ir ideāla vieta, lai pulcētu drifta entuziastus un profesionāļus vienuviet.

Ieejas biļetes

Biļešu cena ir tikai starp 10.00 un 15.00 eiro. Šī ir lieliska iespēja baudīt augstas kvalitātes motoru sportu par izdevīgu cenu.

Noslēgums

Ja esat adrenalīna un motora skaņu cienītājs, tad Street Drift Madness Stadionā ir pasākums, kuru nevajadzētu palaist garām. Nākt un piedzīvot šo unikālo sacīkšu atmosfēru Rīgā - tas ir notikums, kas noteikti paliks atmiņā!