Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Muzikāli radošā nometne Fusion

Article Image

Jau 5. gadu pēc kārtas Rīgas jauniešiem ir unikāla iespēja piedalīties muzikāli radošā nometnē Fusion, kurā varēs apgūst no jauna vai arī papildināt savas zināšanas kāda mūzikas instrumenta spēlē. Nometne notiek no 27. jūlija (plkst.15.00 izbraukšana no Rīgas ar kopīgu autobusu) līdz 3. augustam, kad tā noslēdzas ar koncertu Talsos.


Nometnes norises adrese: Talsu novads, Laucienes pagasts, Laucienes pamatskola.

7 dienu garumā darbnīcās varēs mācīties: akustiskās ģitāras, elektriskās ģitāras, basa ģitāras, bungu, klavieru spēli kā arī dziedāšanu, dejošanu, diriģēšanu un darboties teātra jomā. Nometnes laikā tiks veidots koris, bet nometnes noslēgumā būs koncerts Talsu pilsētā.

Mūzika ir tikai viena no nometnes sadaļām. Bez tās ir paredzētas arī spēles, labs ēdiens 3 reizes dienā, rīta un vakara nometnes tikšanās, kā arī katras dienas vakarā sarunas par dienā piedzīvoto un dzirdēto.

Nometnes mērķa auditorija ir Rīgas jaunieši vecumā no 13 līdz 18 gadiem. Šiem jauniešiem var nebūt priekšzināšanas mūzikas jomā. Koris, kas tiks veidots nav akadēmiskās mūzikas koris, bet dziedās populāru mūziku, pārsvarā angļu valodā, kura nepopularizē atkarības vai destruktīvu dzīves veidu.

Katram nometnes dalībniekam ir iespēja izvēlēties vienu no mūzikas instrumentu darbnīcām, kurās viņi pavadīs visu nometnes laiku, bet papildus varēs arī izvēlēties starp teātra un dejas nodarbību.

Pateicoties Rīgas Domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstam, nometnes dalības maksa ir 70Ls.

Pieteikšanās līdz 20. jūlijam, bet ja šīs 10 vietas tiks aizpildītas ātrāk, tad pieteikšanās beigsies ātrāk.

Nometni organizē Rīgas baptistu Semināra draudze sadarbībā ar biedrību "Jauniešu Virzība".

Pieteikšanās notiek sazinoties ar Edgaru Deksni telefoniski (26434117) vai arī pa e-pastu (edgars.deksnis@gmail.com) un tālāk vienojoties par dalībnieka līguma un anketas aizpildīšanu.