Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Rīgā atvērts kristīgo jauniešu centrs

Article Image

Šī gada 12. septembrī Rīgas centrā tiek atvērts kristīgo jauniešu centrs, kur laipni aicināti visi jaunieši, kuri vēlas papildināt zināšanas par Jēzus Kristus evaņģēliju, apgūt dažādas noderīgas prasmes un labi pavadīt laiku kopā ar vienaudžiem.

Jauniešu centra telpās katru pēcpusdienu un vakaru notiks dažādas nodarbības: evaņģēlija un Svēto Rakstu studijas ar mērķi iepazīt un izprast Jēzus Kristus mācības; kalpošanas pasākumi; ēst gatavošana, budžetēšana, kā arī citu noderīgu prasmju apguve. Pirmdienu vakaros jaunieši varēs baudīt garšīgas vakariņas un pēc tam kopīgi dalīties savās pārdomās par evaņģēliju. Tiek plānotas arī dažādas jautras iknedēļas aktivitātes (piemēram, spēļu un kino vakari), kurās varēs piedalīties ikviens jaunietis.

Kristīgo jauniešu centrs tiek atvērts ar mērķi palīdzēt jauniešiem tuvoties Kristum, kā arī atrast līdzīgi domājošus draugus, ar kuriem dalīties savās domās, gūt savstarpēju atbalstu un jauki pavadīt brīvo laiku.

Visi interesenti tiek laipni aicināti uz atvērto durvju dienu 12. septembrī no plkst. 16:00 līdz 19:00. Centra telpas atrodas Baznīcas ielā 27/29-11 (pirmajā stāvā). Jūs tiksiet sagaidīti pie ieejas durvīm. Tālrunis uzziņām: 26192950.

Ja vēlaties redzēt jauniešu centru darbībā vai vienkārši nākt un iesaistīties, esat laipni aicināti uz jebkuru nodarbību pēcpusdienās vai vakaros. Sīkāka informācija:
www.kristigojauniesucentrs.blogspot.com