Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Auto 2024 Rīgā - Lielākā Autoizstāde Baltijā

Piedalies.lv - Auto 2024 Rīgā - Lielākā Autoizstāde Baltijā

Lielākā autoizstāde Baltijā atgriežas Ķīpsalā ar spēku!

No 19. līdz 21. aprīlim Rīgā, Ķīpsalā, notiks šī gada gaidītākais notikums autoindustrijā – starptautiskā autoindustrijas izstāde “Auto 2024”. Šis pasākums tradicionāli pulcē tūkstošiem automīļu un nozares profesionāļus, lai iepazīstinātu viņus ar jaunākajiem automodeļiem, mobilitātes risinājumiem, komerctransportu, uzlādes stacijām, kā arī ar spilgtiem hobija auto un sporta spēkratiem. Papildus tam, apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja baudīt iespaidīgu un unikālu motokaskadieru šovu no Skandināvijas, kas, pēc “Auto” projekta vadītāja Ginta Šāvēja teiktā, Rīgā vēl nav redzēts.

Biļešu iegāde

Biļetes uz “Auto 2024” izstādi ir pieejamas tiešsaistē oficiālajā mājaslapā www.balticmotorshow.com, kā arī iespējams tās iegādāties Ķīpsalas izstāžu centra kasēs pasākuma dienās. Apmeklētāji tiek aicināti iegādāties biļetes iepriekš, lai izvairītos no iespējamām rindām pie ieejas.

Izstādes sadaļas un piedāvājumi

Izstādē “Jauni auto” varēs iepazīties ar plašu jauno automobiļu klāstu no pasaules vadošajiem autozīmoliem, tostarp “Maserati”, “Audi”, “Volkswagen”, “Škoda”, “Renault”, “Dacia”, “Cupra”, “Nissan”, “Hyundai”, “Citroën”, “Peugeot”, “KGM”, “Opel”, “Suzuki”, “Isuzu” un citiem. Interesenti varēs ne tikai apskatīt jaunākos modeļus, bet arī saņemt ekspertu konsultācijas, tostarp par elektroauto valsts atbalsta mehānismiem un to ekspluatācijas priekšrocībām.

Auto mehānika

Sadaļā tiks prezentēti auto apkopes risinājumi un iekārtas, piedāvājot apmeklētājiem iespēju iepazīties ar jaunākajām tendencēm un tehnoloģijām autoservisu aprīkojumā. Izstādes dalībnieki, tostarp tādi zīmoli kā “Meguiar’s”, “Standox”, “Stonder”, “TSC Duals”, “SSI Schaefer”, “Rohe Latvijā”, “Vējstikli”, “Baltic Diagnostic Service”, “ADS Security”, “Neste” un citi, solās demonstrēt plašu produktu un pakalpojumu klāstu.

Auto Exotica

Sadaļā izstādes apmeklētāji varēs ieraudzīt spilgtus šovus, neparastus hobija auto un sporta spēkratus. Šī sadaļa vienmēr ir izraisījusi lielu interesi, piedāvājot ieskatu ekstrēmā autosportā un hobija auto kultūrā. Šogad organizatori sola pārsteigumus arī no kaimiņvalstīm, tostarp Baltijā būvētu hiperauto sacīkšu trasēm un saules enerģijā darbojošos sporta auto no Igaunijas.

Pagājušā gada ieskats

Pagājušajā gadā “Auto 2023” izstādē piedalījās 166 dalībnieki no 9 valstīm, un to apmeklēja 28 638 cilvēki, kas ir par 21 % vairāk nekā 2022. gadā. Šī gada izstāde solās būt vēl grandiozāka un piedāvāt vēl plašāku klāstu jaunumu un izklaides iespēju visiem autoentuziastiem.

Vairāk informācijas par izstādi un tās programmu var atrast oficiālajā mājaslapā www.balticmotorshow.com.