Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Drift Grand Opening 2024, 18.05.2024, Bikernieku trase

Piedalies.lv - Drift Grand Opening 2024, 18.05.2024, Bikernieku trase

18., 19.maijā Biķernieku trasē notiek ikgadējā Baltijas drifta sezonas atklāšana, kas solās būt pilna ar aizraujošiem notikumiem. Šīs sezonas sākums ir klāt, un, lai godinātu šo notikumu, visas biļetes nodrošinās ieeju abos dalībnieku parkos - gan Street, gan Semi Pro un Pro kategorijās.

Piedzīvojumi Trasē

Šis notikums sniedz unikālu iespēju satikt sportistus un vērot sacensību norisi ne tikai no tribīnēm, bet arī no pašu dalībnieku parka. Apmeklētāji varēs tuvāk aplūkot sacīkšu automašīnas, iepazīties ar to tehnisko uzstādījumu un jūtīgāk izjust sacensību atmosfēru.

Sacensības

Atklāšanas ietvaros drifts notiks divās trasēs vienlaicīgi, kas ir lieliska ziņa visiem drifta cienītājiem. Jūsu biļete būs derīga ieejai arī sestdienā, 18. maijā, kad norisināsies Street, Semi Pro un Pro klašu treniņbraucieni, un vakarā tiks aizvadīta Street klases kvalifikācija.

Ieskaites Posmi

No 18. līdz 19. maijam Biķernieku trasē tiks aizvadīti vairāki nozīmīgi ieskaites posmi:

  • Latvijas un Igaunijas Semi pro klašu ieskaite,
  • Latvijas, Igaunijas un Lietuvas Pro klašu ieskaites,
  • Baltijas drifta čempionāts,
  • Livonijas drifta čempionāts,
  • Latvijas un Igaunijas Street drifta kausa ieskaites.

Papildus Informācija

Vairāk informācijas par pasākumu, biļetēm un dalībniekiem var atrast mājaslapā www.driftlatvia.com. Šis notikums ir lieliska iespēja ne tikai baudīt aizraujošas sacensības, bet arī piedalīties drifta kultūras festivālā, kur ikviens var sajust ātruma un adrenalīna burvību.