Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Filma Šreks uz lielajiem ekrāniem

Piedalies.lv - Filma Šreks uz lielajiem ekrāniem

"Šreks" ir viens no tiem filmu varoņiem, kas ar savu īpatnējo humora izjūtu un dzīves gudrību ir spējis iekarot dažādu paaudžu skatītāju sirdis visā pasaulē. Šis filmu sērijas jaunākais piedzīvojums sola atgriezt mūs Šreka burvīgajā un bieži vien absurdi komiskajā pasaulē, kur varonis turpina savu cīņu par taisnīgumu.

Senie Laiki, Mūžīgas Problēmas

Šreka stāsts sākas senos laikos, tālā purvā, kur dzīvo kašķīgs milzis-cilvēkēdājs. Šreka vientulīgo dzīvi izjauc uzmācīgu un kaitinošu pasaku varoņu ierašanās, kuri savās mājās nav vēlami. Viņus no savas dzimtās karaļvalsts ir izraidījis ļaunais Lords Farkvads, un tagad viņi meklē patvērumu Šreka purvā. Šreks nevēlas šos traucēkļus savā dzīvē, tomēr viņš pamazām saprot, ka pat viskaitinošākie radījumi var kļūt par draugiem.

Neiespējamā Misija un Īsts Draudzības Pārbaudījums

Lai glābtu ne tikai savu mājvietu, bet arī jaunatklāto draugu mājas, Šreks noslēdz vienošanos ar Lordu Farkvadu. Viņa misija ir izglābt Lorda līgavu, skaisto princesi Fionu, kura tiek turēta briesmīgā pūķa ieskautā pilī. Šis uzdevums izrādās gan bīstams, gan emocionāli izaicinošs, jo Šreks netiek galā vien pats — viņam ir nepieciešama palīdzība no asprātīgā Ēzelīša, kurš ir gatavs darīt visu, lai palīdzētu Šrekam, pat ja tas nozīmē viņu nepārtraukti pavadīt.

Kinoteātros no 28. maija 2024. gada

Filma "Šreks", kas ilgst 1 stundu un 30 minūtes, ir angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā. Tas ļauj dažādu tautību skatītājiem baudīt šo stāstu savā valodā, kas padara Šreka piedzīvojumus vēl pieejamākus un izklaidējošākus. Filmas izplatītājs Latvijā ir "Kino Kults", SIA, un tās režisors ir Andrew Adamson. Galvenās lomas atveido aktieri kā Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, John Lithgow un Vincent Cassel, kuri atkal atgriežas, lai atdzīvinātu mīļos varoņus.

Filmas "Šreks" atgriešanās uz lielā ekrāna ir notikums, ko gaida daudzi, jo tas piedāvā ne tikai atgriešanos mīļotajā pasaku pasaulē, bet arī jaunas morāles mācības un humora brīžus, kas ir tik raksturīgi Šreka filmām. Tieši šie elementi padara Šreku par iemīļotu varoni daudziem skatītājiem visā pasaulē.