Kung Fu Panda 4 kino ekrānos

Piedalies.lv - Kung Fu Panda 4 kino ekrānos

"Kung Fu Panda 4" turpina stāstu par mīlīgo un neapturamo pandu Po, kas šoreiz uzņemas jaunus izaicinājumus. Po, pazīstams arī kā Pūķa Cīnītājs, ir slavens ar savām cīņas mākslas meistarības prasmēm, kas viņam palīdzējušas uzvarēt pasaules līmeņa ļaundarus. Jaunajā piedzīvojumā liktenis viņam sagatavojis pavisam citu lomu – Po kļūst par Miera ielejas garīgo vadoni. Tomēr viņa pieredze garīgajā vadībā ir tikpat neliela kā zināšanas par diētām, proti, nekādas, kas sola ne mazums smieklīgu situāciju.

Galvenie Izaicinājumi

Po jaunajā lomā nākas saskarties ar ievērojamām grūtībām. Viņam steidzami jāatrod un jāapmāca jauns Pūķa Cīnītājs, lai nodrošinātu Miera ielejas drošību. Situāciju vēl vairāk sarežģī varenā burve Tā Hameleone, kas ir nolēmusi atņemt Po Gudrības spieķi un iegūt mūžīgu spēku. Šī ķirzaka izrādās nopietns izaicinājums Po un viņa draugu komandai.


Filma tiek piedāvāta vairākās valodu versijās, tai skaitā latviešu, krievu (ar subtitriem latviešu valodā), un oriģinālvalodā (arī ar subtitriem latviešu valodā). "Kung Fu Panda 4" ilgst 1 stundu un 34 minūtes. Filmu režisējuši Mike Mitchell un Stephanie Stine, bet galvenajās lomās ir dzirdamas tādas zvaigžņu kā Jack Black, Seth Rogen un Lucy Liu balsis.