Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Aktrise Naomi Votsa vēlas meitu

Article Image

Aktrise Naomi Votsa (Naomi Watts), kura filmējusies tādās lentēs kā "Malholandas ceļš", "21 grams", "Karalis Kongs", "Austrumu solījumi", "Neiespējamais" un citās filmās, kā arī saņēmusi divas ASV Kinoakadēmijas balvu nominācijas, intervijā britu laikrakstam "OK! Magazine" atzīst, ka kā savu trešo bērnu viņa vēlētos meitu.

Naomi Votsai un viņas dzīvesbiedram, amerikāņu aktierim Līvam Šraiberam (Liev Schreiber), ir divi dēli - Saša (6 gadi) un Semjuels (5 gadi). "Dažkārt ar diviem dēliem ir grūti tikt galā... Un tad es mēdzu iedomāties, kā būtu, ja man būtu divas meitas, kuras mierīgi spēlētos ar lellēm. Mēs ļoti mīlam savus puikas, taču es varētu apsvērt domu par trešo bērnu, ja vien kāds varētu man apsolīt, ka tā būs meitene," žurnālistiem stāsta Naomi Votsa. Tomēr to, vai viņa ir mātes cerībās, aktrise gan neatklāj.

Votsa šonedēļ uz Latvijas kinoekrāniem būs redzama režisores Annes Fonteinas ("Hloja", "Koko pirms Šaneles") romantiskā drāmā "Divas mātes" ("Two Mothers"/"Adore") līdzās citai izcilai aktrisei Robinai Raitai (Robin Wright), kura zināma pēc tādām filmām kā "Forests Gamps", "Princese līgava", TV seriāla "Santabarbara" un citiem darbiem. "Divas mātes" ir fascinējošs un provokatīvs stāsts par mīlestību un kaislību, kurā divas draudzenes iemīlas viena otras dēlā.