Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Dedpūls un Vilknadzis filma jau drīzumā kino ekrānos

Piedalies.lv - Dedpūls un Vilknadzis filma jau drīzumā kino ekrānos

Jaunākais piedzīvojums Marvel kino pasaulē ievieš mums spēcīgu duetu starp diviem iemīļotiem varoņiem - Dedpūlu un Vilknadzi. Šis dinamiskais un ironijas pilnais stāsts tiks piedāvāts kinoteātros no 2024. gada 24. jūlija, un tam ir visas izredzes kļūt par vienu no gada gaidītākajiem kinohitiem.

Neaizmirstams Duo

"Dedpūls un Vilknadzis" ir apvienojuši spēkus, lai piedāvātu skatītājiem neaizmirstamu kinopiedzīvojumu. Dedpūla unikālais humors kombinācijā ar Vilknadža rūdīto nopietnību sola radīt filmu, kur humoram ir liela nozīme, tomēr tas nenozīmē, ka trūks arī aizraujošu cīņu un emocionālu mirkļu.

Intrigējošs Sižets

Filma solās būtiski ietekmēt visu Marvel supervaroņu pasauli, kas liecina par nozīmīgiem sižeta pavērsieniem un jaunām aliansēm. Režisors Šons Levī ir apvienojis abus varoņus unikālā stāstā, kurā viņi kopā dodas uz uzdevumu, kas sola ne tikai izklaidēt, bet arī izaicināt viņu iepriekšējos uzskatus par taisnīgumu un varonību.

Izcilais Aktieru Ansamblis

Rajans Reinoldss atgriežas kā Dedpūls, savukārt Hjū Džekmens atkal ir Vilknadzis, un kopā viňi veido neapturamu komandu. Papildus šiem diviem, filmā piedalās arī Rets Rīss, Pols Verniks, Zībs Vels, Robs Delanejs, Ema Korina, Morena Bakarina, Leslija Uggams, Karans Soni un Matejs Makfādens, katrs piešķirot savu unikālo raksturu šim aizraujošajam piedzīvojumam.

Filma ir angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā, padarot to pieejamu plašākam skatītāju lokam Latvijā.

"Dedpūls un Vilknadzis" ir vairāk nekā tikai filmu maratons - tas ir kultūras fenomens, kas piedāvā jaunu skatījumu uz mūžsenajiem jautājumiem par varonību un morāli. Šī filmas iznākšana ir ne vien izklaides notikums, bet arī kultūras atskaites punkts, kas, visticamāk, paliks skatītāju atmiņā ilgi pēc tās noskatīšanās.