Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Nemo - Break The Code, Palladium Riga, 10.aprīlis

Piedalies.lv - Nemo - Break The Code, Palladium Riga, 10.aprīlis

Nemo - Break The Code Europe Tour 2025 Koncerts Rīgā

2025. gada 10. aprīlī koncertzālē Palladium Rīga uzstāsies triumfālais Eirovīzijas uzvarētājs Nemo ar savu enerģisko "Break The Code Europe Tour 2025" koncertu.

Par Pasākumu

Nemo, īstajā vārdā Nemo Metlers, iekaroja mūzikas mīļotāju sirdis ar savu izjusto skatuvisko priekšnesumu Eirovīzijas dziesmu konkursā 2024. gadā, Malmē, Zviedrijā. Šveices sensācija aizraus klausītājus ar daudzveidīgu un enerģijas pilnu koncertu, kas papildināts ar dažādu mūzikas žanru maģisku sinerģiju un iespaidīgiem šova elementiem.

Biļešu Informācija

Biļetes būs pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā. Biļetes cena ir 37.50 eiro.

Nemo Karjera un Panākumi

24 gadus vecais Nemo pievērsās mūzikai jau no 3 gadu vecuma, kad sāka apgūt vijoles, bungu un klavieru spēli. Viņa izglītība klasiskās mūzikas lauciņā turpinājās ar operdziedāšanas apguvi. Jau 13 gadu vecumā viņš pievienojās populāra Šveices mūzikla ansamblim, kas vainagojās ar skatuves mākslas praktizēšanu visa gada garumā.

17 gadu vecumā Nemo vienas nakts laikā kļuva par repa zvaigzni, izdeva divus minialbumus un kļuva par nozīmīgu figūru Šveices mūzikas ainā. Viņa dziesmas “Ke Bock”, “Du” un “Himalaya” ir ne vien augsti godalgotas mūzikas topu dziesmas, bet arī daļa no Šveices kultūras mantojuma.

Papildinformācija

Nemo uzstāšanās solās būt enerģiska un izjusta, ko papildinās viņa unikālā balss un silti tīkamā attieksme. Koncerta programmā būs iekļautas viņa populārākās dziesmas, kas piesaistījušas gan skatītāju, gan žūrijas pārstāvju sirdis.


Lai iegūtu vairāk informācijas, apmeklējiet mājaslapu www.nemothings.com. Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju piedzīvot Nemo "Break The Code Europe Tour 2025" koncertu Rīgā!

Pasākuma Detalizēta Informācija

Pasākums: Nemo - Break The Code Europe Tour 2025
Datums: 10. aprīlis 2025
Laiks: 20:00
Norises vieta: Palladium Rīga
Cena: 37.50 eiro

Iegādājieties biļetes savlaicīgi, lai nodrošinātu sev vietu šajā īpašajā notikumā!