Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


KOK World 2024, Arena Riga - 19.oktobris

Piedalies.lv - KOK World 2024, Arena Riga - 19.oktobris

"KOK World Series in Riga" 2024

2024. gada 19. oktobrī Rīgā, Arēnā Rīga, norisināsies starptautisks cīņu sports pasākums "KOK World Series in Riga". Šis pasākums pulcēs labākos cīņu sporta pārstāvjus no visas pasaules, piedāvājot skatītājiem aizraujošas un dinamiskas cīņas.

Pasākuma Laiks un Vieta

  • Datums: Sestdiena, 19. oktobris, 2024
  • Laiks: 19:00
  • Vieta: Arēna Rīga
  • Biļešu cenas: 25.00 - 480.00 EUR

Pasākuma Apraksts

"KOK World Series" ir viens no prestižākajiem cīņu sporta pasākumiem Eiropā, kas regulāri notiek dažādās pasaules valstīs. Rīgā notiekošais pasākums sola būt īpaši nozīmīgs, jo tajā piedalīsies daudzi atzīti cīņu meistari. Pasākumā tiks piedāvātas cīņas vairākās svara kategorijās, ļaujot apmeklētājiem redzēt plašu tehniku un stila dažādību.

Biļešu Iegāde un Cenas

Biļetes uz šo aizraujošo pasākumu ir pieejamas pārdošanā, ar cenu diapazonu no 25.00 līdz 480.00 eiro. Biļešu cenas atspoguļo dažādas skatītāju sēdvietu kategorijas, ieskaitot VIP pakalpojumus, kas piedāvā labāku skatu un ērtības.


"KOK World Series in Riga" ir lieliska iespēja cīņu sporta entuziastiem piedzīvot augstas klases sporta pasākumu, kas ne tikai izklaidē, bet arī demonstrē cīņu sporta mākslas prasmi un tehnikas izcilību.