Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


2024 DeWALT FIM Speedway GP2 of Latvia – Rīga, 6.septembris

2024. gada 6. septembrī, Rīgas sirdī – BIĶERNIEKI Sporta kompleksā, notiks starptautisks spīdveja notikums, kas pulcēs ātrumā un meistarībā šī sporta veida entuziastus. Skatītājiem būs iespēja piedzīvot adrenalīnu un aizraušanos no spīdveja sacensībām. Adrese: Eizenšteina iela 2, Rīga.

Sacensību programma

6. septembris - U-21 jauniešu pasaules čempionāta (SGP2) otrais posms sāksies plkst. 12:00. Šī diena solās būt īpaša ar jaunāko talantu izrādi no visas pasaules.

7. septembris - FIM SPEEDWAY GRAND PRIX OF LATVIA, sacensības notiks CSDD Biķernieku trasē, kurā piedalīsies pasaules labākie spīdveja sportisti.

Biļešu iegāde un cenas

Biļetes uz 2024 DeWALT FIM Speedway GP2 of Latvia sacensībām ir pieejamas pārdošanā ar cenas, sākot no 14€. Īpašas atlaides tiek piedāvātas senioriem un jauniešiem līdz 17 gadu vecumam – 5.00 € par biļeti. VIP biļetes tai skaitā ēdināšanu un īpašu skatītāju zonu, ir pieejamas sacensību otrajai dienai.

Nepalaidiet garām iespēju būt daļai no šīm episkajām sacensībām – iegādājieties biļetes jau tagad un sagatavojieties adrenalīna pilnam septembra sākumam BIĶERNIEKOS!