Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Nakts rallijkross un Baltijā lielākais dronu šovs - Biķernieku komplekss, 14.septembris

Piedalies.lv - Nakts rallijkross un Baltijā lielākais dronu šovs - Biķernieku komplekss, 14.septembris

Biķernieku kompleksā notiks divi lieli notikumi vienā — Nakts rallijkross un Baltijā lielākais dronu šovs. Šie notikumi piedāvās adrenalīnu un izcilus sportiskos piedzīvojumus gan rallijkrosa, gan dronu mīļotājiem. Pasākuma datumā, 14.septembrī, dalību ņems spēcīgākie rallijkrosa piloti no Baltijas un Ziemeļeiropas.

Sacensību Uzvarētāji

Rallijkrosa pasākumā ietilpst Latvijas-Lietuvas rallijkrosa čempionāta 6. posms, kas ir arī noslēdzošais posms, un Baltijas rallijkrosa čempionāta 3. posms. Šajā aizraujošajā naktī tiks noskaidrots, kurš no braucējiem būs čempions katrā no kategorijām.

Biļetes

Biļetes uz šo unikālo pasākumu var iegādāties par 20.00 EUR. Pārliecinieties, ka esat laikus iegādājušies biļetes, lai nepalaistu garām šo izcilāko autosporta nakti!

Baltijā Lielākais Dronu Šovs

Pasākuma kulminācija būs Baltijā lielākais dronu šovs, kas iepriecinās apmeklētājus ar savu krāšņumu un tehnoloģisko meistarību. Šis šovs būs aizraujošs ne tikai tehnoloģiju entuziastiem, bet arī visiem, kas vēlas pieredzēt ko nebijušu un grandiozu.

Nāciet uz Biķernieku kompleksu, lai piedalītos vienā no lielākajiem autosporta un dronu notikumiem šogad, un izbaudiet neaizmirstamu nakti pilnu ar adrenalīnu un izklaidi!