Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Vinsents Van Gogs. Dzīve un radošums - Rīga, 5.septembris

Lekcijā runāsim par Vinsentu Van Gogu - mākslinieku ar grūtu likteni, smalku pasaules uztveri un hipnotizējošām gleznām! Noskaidrosim, kā veidojušās viņa attiecības ar radiem, draugiem, sievietēm; kur viņš sāka savu karjeru, kā viņš strādāja par misionāri kalnrūpniecības pilsētā un kad viņš nolēma kļūt par gleznotāju. Un, protams, mēs runāsim par viņa unikālo māksliniecisko stilu un apskatīsim vairākas gleznas.

Pasākums notiks vienā no Rīgas skaistākajām vietām - studijā “I Am Picasso”.

Lektore - Darja Samarina

Darjas Samarinas lekcijas vienmēr ir aizraujošas un interesantas, tās ir lielisks veids, kā uzzināt kaut ko jaunu par mākslas pasauli un labi pavadīt laiku. Lekcija būs vērtīgs piedzīvojums ikvienam mākslas mīļotājam.

Uzkodas un dzēriens

Vīns un vieglas uzkodas ir vēl viens jauks papildinājums pie interesantās sarunas par mākslu. Tas laipni uzņem visus viesus, veidojot patīkamu atmosfēru ar gardām uzkodām, kas ienesīs papildu prieku vakaram.

Norises vieta

Studija “I Am Picasso” atrodas Rīgā, Bruņinieku ielā 36, 2. stāvā. Durvju kods ir 9key9962, un tas noteikti piešķirs pasākumam savu ekskluzīvu šarmu.

Biļetes cena

Biļetes cena ir tikai 30.00 EUR. Ierobežots vietu skaits, tāpēc nepalaidiet garām šo iespēju baudīt vakaru mākslas atmosfērā.