Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Saeimas komanda šo sestdien hokeja laukumā tiksies ar Valmieras pašvaldības komandu

Article Image

Kurš spēcīgāks hokejā – Saeimas komanda vai Valmieras pašvaldības komanda – tas tiks noskaidrots šo sestdien, 28.aprīlī, kad abas komandas tiksies hokeja laukumā, lai mērotos spēkiem draudzības spēlē. Plānots, ka Saeimas komandā spēlēs Saeimas deputāti Rihards Eigims (ZZS), Andrejs Elksniņš (SC), Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK), Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), Raimonds Rubiks (SC) un Viktors Valainis, kā arī deputātu ģimenes locekļi un Saeimas darbinieki.

Spēles atklāšanas uzrunu aicināta teikt Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa un Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Inesis Boķis.

Plānots, ka spēle norisināsies trīs periodos, katrs būs 15 minūtes garš. Uzvarētāja komanda saņems Valmieras domes ceļojošo kausu.

Saeimas hokeja komanda jau aizvadījusi divas draudzības spēles ar Zemnieku Saeimas komandu. Abās spēlēs spēcīgāka izrādījās Saeimas komanda, 2011.gadā pieveicot Zemnieku Saeimas komandu ar 6:5, bet šī gada revanša mačā – ar 5:4.

Hokeja spēli Valmierā no Saeimas puses organizē Saeimas deputāts, valmierietis Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK) un deputāts, komandas kapteinis Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK).

Spēles izdevumus spēles dalībnieki sedz no saviem personīgajiem līdzekļiem.

Hokeja spēle notiks sestdien, 28.aprīlī, plkst.17.00 Vidzemes olimpiskā centra ledus hallē, Rīgas ielā 91, Valmierā. Skatītājiem ieeja bez maksas.

Lai sagatavotos šim mačam, Saeimas hokeja komanda ceturtdien, 19.aprīlī, aizvadīja sagatavošanās treniņu Rīgas 55.vidusskolā.