Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Nedēļas nogalē Valgā un Valkā notiks Latvijas čempionāts triatlona disciplīnā

Article Image

Svētdien, 16. jūnijā, sadarbībā ar Latvijas un Igaunijas Triatlona federācijām un klubu TriSmile, Valgā un Valkā norisināsies Latvijas čempionāts Half-IronMan distancē (1.9 km peldēšana, 90 km riteņbraukšana, 21.1 km skriešana), kas vienlaicīgi būs arī Latvijas kausa 7. posms un Igaunijas kausa izcīņas 2. posms.

Šogad riteņbraukšanas posms šai garajai distancei ievīsies arī Latvijas pusē, kur tiks nodrošināta satiksmes slēgšana un izvietots arī dzirdināšanas punkts. Kopumā riteņbraukšanā būs trīs apļi pa 30 kilometriem katrs.

Starts Half-IronMan distancei tiks dots Valgā plkst. 11:00. Distances startam ir iespēja pieteikties arī komandām, kur nav ierobežojumu nedz dzimumam, nedz vecumam. Komandas pārstāvji (3 dalībnieki) sadala savā starpā visus posmus- peldēšanu, riteņbraukšanu un skriešanu.

Latvijas čempionāta medaļas tiks izcīnītas sekojošās grupās: V; V40; V50; V60; S; S40; S50. Visiem Latvijas sportistiem, kas piedalīsies šajā čempionātā obligātas ir Latvijas Triatlona federācijas licences 2013. gadam.

Triatlons ir skatāms un ļoti interesants sporta veids, kurā apvienoti 3 pilnīgi atšķirīgi sporta veidi – peldēšana, riteņbraukšana un skriešana.

Aicinām visus noteikti piedalīties šajās sacensībās, jo sacensību rīkotājs ir ar labu pieredzi sacensību organizēšanā augstā līmenī.