Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Audi, Porsche un Volkswagen 2014 gadā izlaidīs savus hibrīdus

Article Image

Iepazīstoties ar Volkswagen e-mobilitātes matricu, kur ir iekļauts precīzs nākamo modeļu prezentācijas plāns, ir skaidrs - uzsvars tiks likts uz ekonomiskiem auto, kas protams arī visvairāk priecē gala patērētājus. Kompānija plāno izlaist vismaz 7 jaunus modeļus, kurus varēs uzlādēt ar elektrību.
Vispirms Audi prezentēs jaunos A3, A6, A8 un Q7 e-trons versijas. Patreiz gan nav nekādas informācijas par precīžaku šo modeļu specifikāciju un ekonomijas rādītājiem, kā vienīgo informāciju apstiprinot par A3. kuram būs 150 zs 1.4 litru TFSI benzīna dzinējs un 102 zs elektriskais motors. Tas kopumā dos šim piecdurvju hečbekam 204 zs jaudu ar 350 Nm griezes momentu.
Tāpat arī Porsche Cayenne S E-Hybrid būs pieslēdzam pie elektrības slēdža, tāpat kā Panamera S E-Hybrid. Tas nozīmē, ka mēs varam sagaidīt 320zs (235 kW) 3.0 litru V6 dzinēju kopā ar 95 zs elektrisko motoru un 9.4 kWh litija-jonu baterijām. Salīdzinot ar Panamera S E-Hybrid sistēmu, kas patērē 3.1 l/100km ir sagaidāms, ka nākošie modeļi būs līdzvērtīgi vai pat vēl ekonomiskāki.
Un nobeigumā arī Volkswagen plāno izlaist Golf TwinDrive un Passat TwinDrive versijas. Visticamākais, ka šīs versijas izmantos tās pašas tehnoloģijas un risinājumus kā tas būs Audi A3 e-tron versijā. Gaidiet no mums plašāku informāciju par šo. Tavs Piedalies.lv