Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


"McDonald’s" diviem bērniem no Latvijas dāvina iespēju iziet Eiropas Futbola čempionāta 2012 fināla spēles laukumā

Article Image

Ar svinīgu ceremoniju tika noslēgts "McDonald’s" rīkotais zīmējumu konkurss, kuras laikā kļuva zināms bērns, kurš kopā ar vienu no vecākiem "McDonald’s" kampaņas "Ieved stadionā zvaigzni!" ietvaros 1.jūlijā dosies uz UEFA EURO 2012 finālturnīru Kijevā un miljoniem skatītāju priekšā stadionā ievedīs kādu no Eiropas futbola zvaigznēm.

No visiem iesūtītajiem zīmējumiem uzvarētāju – Daņilu Derevjanko (8 gadi, no Rīgas) – izlozēja bijušais Latvijas futbola izlases spēlētājs Vitālijs Astafjevs.

Baiba Zaķe, "McDonald’s" mārketinga direktore Baltijas valstīs: ""McDonald’s" visā pasaulē ik dienu pievērš uzmanību bērnu labklājībai un vienmēr cenšas nodrošināt pašu labāko saviem restorāna viesiem. Esmu patiesi priecīga, ka jau jūlijā Daņila Derevjanko, kurš piedalījās zīmējumu konkursā "Mans draugs – futbols!", dosies uz 2012.gada Eiropas čempionāta futbolā finālspēli Kijevā, un viens no viņa kvēlākajiem sapņiem tiks piepildīts – viņam būs iespēja plecu pie pleca iesoļot stadionā kopā ar kādu no Eiropas futbola zvaigznēm! Daņilam braucienā pievienosies arī Jēkabs Āzers, otrs laimīgais bērns, kurš tika noskaidrots futbola turnīra "Futo kauss" ietvaros. Novēlu viņiem abiem sastap savus lielākos futbola elkus!"

Jēkabs Āzers (8 gadi, Rīga) tika noskaidrots šī gada 11.martā starp labākajiem "Futo kausa" mazajiem futbolistiem, kurš kopā ar Daņilu Derevjanko dosies uz 2012.gada Eiropas čempionāta futbolā finālspēli Kijevā 1.jūlijā. "McDonald’s" katram bērnam un viņa vienai pavadošajai personai nodrošinās aviobiļeti, trīs dienu uzturēšanos Kijevā, biļeti uz Eiropas čempionāta futbolā finālspēli, ekskursiju pa pilsētu un gida pakalpojumus, transfēru no lidostas un atpakaļ, oficiālo sporta formu, kā arī citas dāvanas un suvenīrus.

Vitālijs Astafjevs, bijušais Latvijas futbola izlases spēlētājs: "Kad biju mazs, arī man patika skriet, kāpt kokos, kā arī spēlēt futbolu. Tajā laikā es nevarēju iedomāties, ka kādreiz man būs iespēja piedalīties Eiropas čempionātā futbolā. Bet man tas izdevās, pateicoties cītīgam dar-bam, lielai vēlmei un, protams, sporta nodarbībām. Ļoti ceru, ka bērni, kuri piedalījās konkursā un vēlējās iegūt galveno balvu, kādreiz varēs ne tikai ievest futbola zvaigzni stadionā, bet paši piedalīties čempionātā un pārstāvēt Latviju."

Aivars Vaivods, Latvijas Futbola federācijas masu futbola koordinators: "Apsveicam gan Jēkabu, gan Daņilu ar iegūto balvu. Liels paldies "McDonald’s" kampaņas organizatoriem, kas piedāvā šādu iespēju diviem bērniem klātienē, šovasar Kijevā piedzīvot tās emocijas, kuras miljoniem skatītāju vēros tiešraidē pie televizora ekrāniem visā pasaulē."

"McDonald’s" šogad Latvijā "Ieved stadionā zvaigzni!" kampaņas ietvaros piedāvās doties uz UEFA EURO 2012 finālturnīru Kijevā. Viens no bērniem tika noskaidrots izlozē, kurā piedalījās labākie un sasniegumiem bagātākie 10. un 11.marta "Futo kausa" posma jaunie futbolisti. "Futo kauss" ir "Bērnu futbola attīstības centra" sadarbībā ar futbola klubu "Miko" rīkots futbola turnīrs bērniem, kas pulcē vairāk nekā 1000 jaunos futbolistus vienā posmā. Otrs bērns tika noskaidrots "McDonald’s" rīkotajā zīmējumu konkursā, kurā varēja piedalīties bērni, kuri bija iesnieguši savus zīmējumus par tēmu "Mans draugs – futbols!" jebkurā no "McDonald’s" restorāniem vai atsūtījuši tos pa pastu.

UEFA EURO 2012 organizētāji ir noteikuši – par futbola zvaigžņu pavadoņiem drīkst būt bērni vecumā no 6 līdz 10 gadiem.