Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Samsung prezentē Galaxy Note 2, oktobrī gaidāms jau veikalu plauktos

Article Image

Samsung Galaxy Note 2 tika prezentēts nesen notikušajā IFA 2012 konferencē. Tas tiek pozicionēts kā jaudīgākais "smartphone" viedtālrunis savā klasē, kas ir nopietns izaicinājums visiem pārējiem konkurentiem. Šis modelis nāks kopā ar jaunāko Android 4.1 Jelly Bean operētājsistēmu, tas ir daudz vieglāks, daudz jaudīgāks, ar lielāku ekrānu un vienkārši perfekts pēc visiem pārējiem parametriem. Papildus ir veikti uzlabojumi operētājsistēmā, lai tas pilnībā izmantotu S Pen sniegtās priekšrocības, kas ir nedaudz garāks, plānāks un daudz jūtīgāks nekā tā priekšgaitnieks. Tie ir tikai daži no uzlabojumiem, kas Jūs sagaida ar šo "phablet" tipa viedtālruni. Atsaucoties uz jautājumu par šī tālruņa funkcionalitāti Jean-Daniel Ayme, Samsung Electronics viceprezidents komentējis, ka tas ir vienkārši perfekts un tam nav uz šo brīdi neviena konkurenta, "Tas nav tā kā Jūs strādātu ar itkā īstu lietu, rakstītu un lietotu to, visas sajūtas ir īstas, katrs pieskāriens ir kā piedzīvojums."
Galaxy Note 2 ir divas iebūvētas kameras, kurām ir attiecīgi palielināta arī izšķirtspēja uz 8mpx aizmugurē un 1.9mpx priekšpusē, katra ar HD video ierakstīšanas iespēju.
Tāpat kā nesen prezentētajam Galaxy S III, šim tālrunim arī ir Buddy Photo Share, Burst Shot un Best Photo funkcijas.

Galaxy Note 2 tehniskā specifikācija:

1.6 GHz Quad-core procesors
2 GB RAM operatīvā atmiņa
Android 4.1 Jelly Bean operētājsistēma
3,100 mAh baterija
3G un 4G/LTE
5.5" 16:9 HD super Amoled displejs
9.4 mm (0.37 inch) biezums
180 grams (6.3 oz) svars
16 GB, 32 GB, and 64 GB iekšējā atmiņa
Papildus micro SD slots ar iespēju pievienot papildus atmiņu
8 megapikseļu aizmugurējā un 1.9 megapikseļu priekšējā kamera

Šis telefons tiks piedāvāts "Marbie White" baltā un "Titanium Grey" pelēkā krāsā. Cena šim tālrunim gan vēl nav zināma, bet domājams tā nebūs pārāk zema. :)