Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Rīgas Dinamo pret Ņižņekamskas Neftekhimik (6:4 - 3:2, 3:2, 0:0)

Article Image

Piektdienas vēlā vakarā Arēnā Rīga mūsējie Rīgas dinamieši beidzot sevi pierādīja un parādīja kurš šeit ir saimnieks. Pārliecinoši, ar daudz gūtiem vārtiem, noslēdzās kārtējā KHL spēle, kas šoreiz tika aizvadīta pret Ņižņekamskas "Neftekhimik", rezultāts 6:4 mūsējiem par labu. Pēc trenera nomaiņas Rīgas Dinamo (kā jau ziņots, tagadējais treneris ir Artis Ābols), šī ir pirmā uzvara, un cerams arī ne pēdējā, tā kā mūsējie ir jāatbalsta visiem spēkiem, kā tas notika arī piektdienas spēlē.
Pretinieku vārtos sākumā stāvēja Sokolovs. Mūsējie spēli sāka necerēti agresīvi, kas noveda pie pretinieku daudzām kļūdām un vairākiem noraidījumiem viņu pusē, jo nespēja mūsējiem tikt līdzi. Tas mums deva vairākas vairākuma izspēles iespējas un loģiski - psiholoģiski mēs jau sevi esam noskaņojuši uz spēka spēli, kas rezultēsies ar uzvaru un daudziem gūtiem vārtiem.
Arī vienādos sastāvos mūsējie parādīja, ka spēj gūt kādus vārtus - pēc Ņiživija filigrānas piespēles Žirū izmanto izdevību un gūst vārtus. Tāpat Karsums parāda savu raksturu un situācijā, kad ripa jau stāv uz vārtu līnijas, viņš neatlaidīgi virzās vārtu virzienā un baksta ripu vārtos - tas viņam veiksmīgi arī izdodas. Vairākos ātros pretuzbrukumos un situācijās, kad Neftekhimik hokejisti spēlēja vairākumā, viņi spēja tomēr turēt līdzi un vēl vairāk - gūt arī vārtus, bet ne ilgi, mūsējie šoreiz visu spēles gaitu bija vienu soli priekšā. Arī vārtsargu maiņa diez ko nepalīdzēja pretiniekiem un kārtējo reizi Karsums mača izskaņā skaistā un ātrā pretuzbrukumā veiksmīgi apspēlēja Daltonu un noslēdza šo spēli ar mūsējo uzvaru!

Rīgas Dinamo šīs spēles sastāvs:
Telkvists, Galviņš, Reķis, Cibuļskis, J.Rēdlihs, Sotnieks, Porejs, Laviņš, Karsums, Džonsons, Indrašis, Žirū, Šehura, Daugaviņš, Ņiživijs, Džeriņš, Ankipāns, Ivanāns, Meija, Bičevsis un Biezais.