Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Extreme show Pulse - Rīga, 5.oktobris

Šoruden Rīgā norisināsies aizraujošs un adrenalīna pilns pasākums - "Extreme Show Pulse". No 5. oktobrī līdz 6. oktobrim, šis pasākums piedāvā unikālu iespēju baudīt ekstrēmo sportu un izklaidi visām gaumēm. Šis notikums solās būt viens no iespaidīgākajiem šajā sezonā, piesaistot tūkstošiem skatītāju no Latvijas un visas Baltijas.

Spektaklis un aktivitātes

"Extreme Show Pulse" piedāvā plašu programmu, kas ietver elpu aizraujošus priekšnesumus, akrobātikas meistardarbus un neticamus trikus. Pasākuma dalībnieki pārsteigs skatītājus ar saviem unikālajiem talantiem un spēju pārvarēt gravitāciju. Būs iespēja vērot pasaules klases sportistus, kas demonstrēs savas prasmes dažādos ekstrēmajos sporta veidos.

Laiks un vieta

Pasākums norisināsies no 5. oktobra plkst. 18:00 līdz 6. oktobra plkst. 20:30 Rīgas centrā. Tas būs lielisks veids, kā pavadīt nedēļas nogali, baudot dinamisku un energisku izklaidi jebkurā vecumā.

Biļešu cenas

Biļešu cenas uz šo pasākumu svārstās no 16.27 līdz 89.28 eiro. Šīs cenas nodrošina iespēju ikvienam interesentam atrast piemērotāko biļeti savām iespējām.

Noslēgums

Nezaudējiet iespēju būt daļai no šī aizraujošā notikuma, kas sola nodrošināt neaizmirstamus iespaidus un sajūtas. "Extreme Show Pulse" ir pasākums, kuru jūs noteikti nevēlaties palaist garām. Tiekamies Rīgā, lai kopā baudītu ekstrēmās izklaides virpuli!