Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Jāņi, Līgo Bauska 2024

Piedalies.lv - Jāņi, Līgo Bauska 2024

Svētku norise un laiks

Bauska gatavojas uzņemt gada vērienīgāko svētku notikumu – «Līgo Bauskā 2024». Šis pasākums, kas norisināsies 2024. gada 23. jūnija vakarā, sola kļūt par neaizmirstamu pieredzi visiem apmeklētājiem.

Muzikālais sastāvs

Svētki sāksies plkst. 19:00 Bauskas pilskalna estrādē, kas ir viena no skaistākajām pasākumu norises vietām Zemgalē. Apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja piedalīties tradicionālā līgošanā, kurā savu muzikālo sniegumu demonstrēs četras no Latvijas mīlētākajām muzikālajām apvienībām: «Credo», «Apvedceļš», «Bermudu Divstūris», un «Tranzīts».

Papildus izklaides

Ne tikai muzikālais sastāvs sola padarīt šo vakaru neaizmirstamu. DJ Mareks Našenieks parūpēsies par to, lai muzikālā atmosfēra starp grupu uzstāšanās reizēm būtu enerģiska un piesātināta. Pasākuma kulminācijā degs iespaidīgs Jāņu ugunskurs, simbolizējot vasaras saulgriežu maģiju un kopības sajūtu.

Ēdināšana un atspirdzinājumi

Līgo vakara apmeklētājiem būs pieejams plašs ēdienu un dzērienu klāsts, ko piedāvās tirgotāji, garantējot, ka neviens neizjutīs badu vai slāpes šajā jautrajā un garajā naktī.

Biļešu iegāde

Organizatori aicina interesentus nekavēties ar biļešu iegādi, jo pirmās 300 biļetes tiek piedāvātas par īpaši izdevīgu iepazīšanās cenu. Tas ir lielisks veids, kā nodrošināties ar vietu šajā grandiozajā pasākumā par zemāku cenu, jo, tuvojoties pasākuma datumam, biļešu cenas paaugstināsies.

«Līgo Bauskā 2024» ir pasākums, kas solās aizvest dalībniekus aizraujošā kultūras un muzikālā ceļojumā, piedāvājot ne tikai izcilu muzikālo programmu, bet arī radot neaizmirstamu pieredzi ikvienam apmeklētājam. Tas būs lielisks veids, kā svinēt vasaras saulgriežus, baudot kvalitatīvu mūziku, garšīgus cienastus un burvīgu atmosfēru Bauskas pilskalna estrādē.

https://www.bilesuparadize.lv