Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Latvijas autokrosa čempionāta sezonas noslēgums Mūsa Raceland - Bauska, 1.septembris

Piedalies.lv - Latvijas autokrosa čempionāta sezonas noslēgums Mūsa Raceland - Bauska, 1.septembris

Autotransporta entuziasti un adrenalīna meklētāji, gatavojieties! 1. septembrī Mūsa Raceland trasē Bauskā norisināsies Latvijas autokrosa čempionāta sezonas noslēgums. Tas ir pasākums, kuru nedrīkst palaist garām!

Sacensību norise

Sacensības sāksies agrā rīta stundā, pulksten 8:00. Visa diena būs piepildīta ar aizraujošiem braucieniem un sīvām sacensībām starp labākajiem Latvijas autokrosa braucējiem. Dalībnieki sacentīsies dažādās klasēs, lai noteiktu šīs sezonas čempionus.

Norises vieta

Mūsa Raceland trase ir viena no populārākajām un tehniski izaicinošākajām trasēm Latvijā. Tā piedāvā skatītājiem lielisku skatu uz sacensībām no vairākām tribīnēm un perimetra vietām. Saglabājiet drošību, neatstājot norobežotās zonas!

Biļešu cenas

Pasākumam biļetes ir pieejamas par ļoti pievilcīgām cenām. Biļetes cena svārstās no 5.00 līdz 10.00 EUR atkarībā no vietas izvēles sacensību laikā.


Ja jums patīk sacensību gars un ātri braucošas mašīnas, nenokavējiet šo pasākumu! Latvijas autokrosa čempionāta sezonas noslēgums solās būt neaizmirstams piedzīvojums ikvienam motoru sporta entuziastam. Pievienojieties citiem skatītājiem un atbalstiet savus favorītus šajā aizraujošajā pasākumā!