Latviešu Русский English Deutsch Français Türkçe


Art Riga Fair 2024 - Rīga, 29.septembris

No 24. līdz 29. septembrim desmito jubilejas reizi norisināsies ikgadējais starptautiskais mākslas gadatirgus Art Riga Fair 2024. Pasākums norisināsies Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā - vietā, kas cieši saistīta ar šī gadatirgus pirmsākumiem. Apmeklētājiem būs iespēja apskatīt ne tikai izstādes darbus, bet arī muzeja ekspozīciju, kas iekļauta biļetes cenā.

Art Riga Fair ir starptautiski atzīts mākslas gadatirgus formāts. Šeit ne tikai varēsiet baudīt dažādu paaudžu mākslinieku radītos mākslas darbus, bet arī iegādāties tos. Piecu dienu laikā apmeklētājiem būs iespēja komunicēt ar māksliniekiem un galeristiem, saņemt padomus par mākslas darba izvēli un vienkārši baudīt radošu atmosfēru.

Atklāšanas pasākums

Mākslas gadatirgus svinīgā atklāšana notiks 23. septembrī plkst. 19:00. Šogad būs iespēja iegādāties biļetes arī uz īpaši aizraujošu atklāšanas pasākumu — vernisāžu, kurā tiks prezentēti labākie darbi un iepazīstināti visi izstādes dalībnieki.

VIP Preview

Papildus, 23. septembrī plkst. 17:00, norisināsies Art Riga Fair VIP Preview. Šī ir unikāla iespēja pirmiem iepazīties ar izstādes eksponātiem ekskluzīvā, diskrētā gaisotnē, izvēlēties un iegādāties mākslas darbu, pirms tas kļūst pieejams plašākai publikai. Kā arī viesi tiks iepazīstināti ar māksliniekiem dzīvās mūzikas pavadībā.

Mākslas izstāde

Pasākumā piedalīsies mākslinieki un mākslas galerijas no Vācijas, Francijas, Somijas, Igaunijas un Lietuvas. Apmeklētājus sagaida notikumiem bagātas dienas — tikšanās, diskusijas, radošās meistarklases, jaunie mākslinieku performances un daudz īpašu pārsteigumu.

Bērniem tiks ierīkots radošs laukums, kur viņi varēs zīmēt un veidot savus mākslas darbus.

Biļešu cenas

Biļešu cenas: 4.00 - 10.00.

Nāc un piedalies Art Riga Fair 2024, lai svinētu mākslu, tās dažādību un kopābūšanu šajos radošajos svētkos!