Labdarības pasākums Cerība uz rītdienu - Rīga, 16.novembris

Rudenī, 16. novembrī, plkst. 11:45, Rīgā, "H2O 6 kvartālā" notiks iedvesmojošs labdarības pasākums "Cerība uz rītdienu", pulcējot cilvēkus ar mērķi atbalstīt onkoloģijas pacientus un viņu ģimenes. Šis pasākums ir unikāla iespēja ne tikai palīdzēt, bet arī iegūt jaunas zināšanas un pozitīvas emocijas.

Diena pilna zināšanām un radošumu

Pasākuma laikā dalībnieki tiks aicināti piedalīties dažādās lekcijās, ko vadīs izcili speciālisti. Starp lektoriem būs pazīstami vārdi, piemēram, ģimenes psihoterapeite Aina Poiša un krūts ķirurģijas speciālists, asociētais profesors Arvīds Irmejs. Pusaudžu terapeits Nils Sakss Konstantinovs un stiliste Indra Salceviča dalīsies savā pieredzē un zināšanās. Šīs lekcijas piedāvās iespēju apgūt dzīves kvalitātes uzlabošanas noslēpumus.

Radošās darbnīcas

Pasākums piedāvā arī vairākas radošās meistarklases, kurās ikviens varēs piedalīties un radīt kaut ko īpašu. Meistarklašu klāsts ietver ziepju gatavošanu, sapņu ķērāju veidošanu, kā arī epoksīda sveķu rotu darināšanu. Šīs aktivitātes priecēs ne tikai dalībniekus, bet arī sniegs iedvesmu dažādiem dāvinājumiem.

Papildu iespējas un izklaides

Pasākums nav tikai par nopietnām tēmām – tas piedāvā arī dažādas izklaides iespējas, piemēram, zīmēšanas darbnīcu bērniem, un iespēju uzņemt pašfoto īpašā fotostūrītī. Būtiska pasākuma daļa būs arī muzikālie priekšnesumi no tādiem izpildītājiem kā Miks Dukurs, Justs, Marta Grigale un popgrupa Maskas.

Asins ziedošana

Pasākuma laikā pie "Aisteres zāles" būs pieejams Valsts Asinsdonoru centrs, kur būs iespēja ziedot asinis. Šī ir lieliska iespēja palīdzēt vēl vairāk cilvēkiem un sniegt alternatīvu atbalstu, kas var būt vitāli nozīmīgs daudzām dzīvēm.

Biļetes un cenrādis

Biļetes pieejamas par cenu no 15.00 līdz 25.00 eiro un tās var iegādāties "Biļešu serviss" kasēs.

Jāņem vērā, ka no biļešu ienākumiem un ziedojumiem tiks finansēta onkoloģijas pacientu atbalsts, kas padara šo pasākumu īpaši nozīmīgu sabiedrībai. Līdz ar to, apmeklējot šo pasākumu, jūs veicat nozīmīgu palīdzības darbu tiem, kuriem tas visvairāk nepieciešams.