Latviešu Русский Deutsch English Français Türkçe


Rīgas domes balvas saņems četri olimpieši un viņu treneri

Article Image

Rīgas domes naudas balvas saņems četri sportisti, kas sasnieguši augstus rezultātus Londonas Olimpiskajās spēlēs, kā arī viņu treneri. Kopumā pašvaldība naudas balvām piešķirs 20 000 latu.

Par bronzas medaļu pludmales volejbolā ar 4000 latu lielu naudas balvu tiks apbalvots Mārtiņš Pļaviņš, ar tik pat lielu – viņa treneris Aigars Birzulis.

Otrs mūsu volejbolistu pāris Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kā arī viņu treneris Genādijs Samoilovs par izcīnīto 9. vietu saņems 2000 latu katrs.

Par 8. vietu modernajā pieccīņā ar 2000 latu lielu naudas balvu Rīgas dome apbalvos Jeļenu Rubļevsku un trenerus Mihailu Jefremenko un Isaku Navruzovu.

Kā esam informējuši, pēc Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova ierosinājuma tika nolemts, ka par Olimpiādē sasniegtiem augstiem rezultātiem pašvaldība piešķirs Rīgas sportistiem un treneriem balvas - par iegūto 5.-10.vietu 2000 latu apmērā, par 4.vietu - 3000 latu, par 3.vietu - 4000 latu, par 2.vietu - 5000 latu, bet par izcīnītu olimpisko zelta medaļu - 6000 latu. Līdzvērtīgi apbalvojumi tiks piešķirti arī par augstiem sasniegumiem Paralimpiskajās spēlēs.